תמונות מקרית גת!
S shirush בוסקילה New member 4/10/04 #7 עוד תמונות תוכלו למצוא פה ... את הרוב הבאתי ככה שזה לא ממש חשוב
K k a b o o k New member 4/10/04 #8 תמונות מקסימות../images/Emo13.gif תודההההה הנה עוד תמונה, זה מאותה הופעה?
S shirush בוסקילה New member 4/10/04 #12 תודה ! זה מקרית גת וכתוב במפורש וזה באתר של קרית גת ! טוב כל הזכויו תשמורות לפורום הזה בהחלט!
K k a b o o k New member 4/10/04 #15 כן?../images/Emo13.gif לא שזה חדש ספרי פרטים.., איך היה , מה היא שרה
י יסמין גזורה על מאיוש New member 4/10/04 #16 איזה תמונות יפותתתתת אני מתה על מאיה כשהיא לובשת ג'ינס.. זה הכי יפה לה.. שיו היא פצצהההה מאיה חולה עליך כפרההההה
איזה תמונות יפותתתתת אני מתה על מאיה כשהיא לובשת ג'ינס.. זה הכי יפה לה.. שיו היא פצצהההה מאיה חולה עליך כפרההההה
ד דיקוש חולה על מאיה New member 4/10/04 #17 וואווו מושלמתת ישלי את הפרסומות להופעה הזאת שהיה בעיתון..
M meytal 4 ever New member 4/10/04 #18 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo74.gif ואווי אין יותר יפה ומושלמת ממאיה הייתם בהופעה שלה בקניון השרון בנתניה או בתל אביב בעזריאלי?
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo74.gif ואווי אין יותר יפה ומושלמת ממאיה הייתם בהופעה שלה בקניון השרון בנתניה או בתל אביב בעזריאלי?
י יסמין גזורה על מאיוש New member 5/10/04 #19 זה היה מזמן לא../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif שמעתי על זה אבל לא הלכתי.. היית שם אם כן ספרי איך היה..
זה היה מזמן לא../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif שמעתי על זה אבל לא הלכתי.. היית שם אם כן ספרי איך היה..
M meytal 4 ever New member 5/10/04 #20 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo74.gif קניון השרון וכן זה היה קצת מזמן אבל הספקתי לראות אותה הכי קטעים שהיא יוצאת ואת רואה בחוץ את כל האנשים נבהלים כאילו פתאום ילדה אחת ראתה וצעקה: זאת מאיה בוסקילה!! אבל חזק נורא שכזה מאיה הסתובבה וחייכה. בקניון עזריאלי בן דוד שלי היה אבל הביא לי תמונות מקווה שעזרתי
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo74.gif קניון השרון וכן זה היה קצת מזמן אבל הספקתי לראות אותה הכי קטעים שהיא יוצאת ואת רואה בחוץ את כל האנשים נבהלים כאילו פתאום ילדה אחת ראתה וצעקה: זאת מאיה בוסקילה!! אבל חזק נורא שכזה מאיה הסתובבה וחייכה. בקניון עזריאלי בן דוד שלי היה אבל הביא לי תמונות מקווה שעזרתי