תמונות מפרק 28!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
תמונות מפרק 28!

אז ככה, מכיוון שבפרק זה כמעט ולא הייתה סצינה שלירז לא השתתפה בה - יצאו כמובן הרבה מאוד תמונות.. 76 תמונות מהפרק וזה עוד אחרי מיון (במקור היו 98! חח) ומה לעשות? למחוק תמונות של לירז זה קשה.. הבת אדם יותר מדי יפה!!! זה לא בסדר! חחח
בכל מקרה, אתם לא באמת חושבים שאני הולך להעלות עכשיו 76 תמונות.. הספיק לי מה שהיה עם פרק 27 חחח... אין מצב שאני עושה את אותה הטעות שוב! לכן, כדי שעדיין תוכלו להינות מהתמונות של הפרק, החלטתי שאני מקבץ את כל התמונות לקובץ זיפ/ראר ומעלה אותן לרשת להורדה וכל אחד מכם יוכל להוריד אותם ולראות.. ואתם מוזמנים כל אחד ואחד מכם, אחרי שהורדתם, לשים פה את התמונה שהכי אהבתם מכל התמונות האלה ולהסביר למה דווקא זאת מתוך כל ה-76.. יהיה מעניין לראות את הבחירות שלכם.. הסבר איך להוריד את הקובץ מהאתר לאלה שמתקשים: * נכנסים לקישור שאני אתן לכם בסוף ההודעה * יורדים הכי למטה בעמוד ולוחצים על הכפתור שכתוב עליו Free * יפתח לכם חלון חדש וכשתרדו לאמצע העמוד תראו שניות יורדות למטה (בערך 20 שניות..) * מחכים שהשניות ירדו עד הסוף (יעני יגיעו ל-0..) ואז יופיע לכם באותו המקום שילוב של אותיות ומספרים צבעוניים ולידם מלבן לבן. * כותבים במלבן הלבן את השילוב שכתוב לכם ואז לוחצים על הכפתור האפור שמתחת שכתוב עליו Download from BLABLABLA משו כזה חחח * אחרי שלחצתם יופיע לכם חלון הורדה ואתם רק צריכים ללחוץ על SAVE ושומרים את הקובץ.. *צפייה מהנה! הנה הקישור להורדה: http://rapidshare.de/files/20658709/____28.rar.html תהנו

moton

New member
../images/Emo207.gif אני חדש כאן../images/Emo13.gif

אני חושב שלירז מדהימה!

A t z a

New member
למה לנצלש../images/Emo3.gif?!../images/Emo80.gif

אתה ראוי להודעה חדשה כפרה
ברוך הבא לפורום שלנו
אני דנה

RTur

New member
ברוך הבא!!

אתה מהפורום של האלופה נכון? אני לא מדמיין חח מוזמן לספר על עצמך: שם, גיל, מאיפה, שיר אהוב של לירז (אם אתה מכיר את הדיסק שלה), אמנים נוספים שאתה אוהב, פורומים נוספים שאתה כותב בהם..

moton

New member
אוקיי אז...

אני מוטי, בן 16.5 מרמלה... אני מאוד אוהב את השיר "אל תפסיק" ואני אשמח אם תמליצו לי על שירים אחרים.. אני מנהל בפורום האלופה 1500, טלנובלה בע"מ 1000 וסתם גולש בפורומים שבחתימה שלי.. (את זה אני אוסיף תכף
)

RTur

New member
אז ככה ביקשת שירים מומלצים:

אז קודם כל, באמת שבשיא הכנות - כל השירים, אבל כל השירים מדהימים.. (אני התחלתי לאהוב את לירז מאז ששמעתי את הדיסק שלה..). אני זוכר שבפעם הראשונה ששמעתי את הדיסק זה היה בטאוור רקורד'ס.. ביקשתי לשמוע את הדיסק שלה כי הוא נראה לי מעניין.. ופשוט במשך שעה שלמה הייתי מרותק לדיסק שלה וזה היה מן סוג של הזייה כזאת שפתאום מצאתי את עצמי מנותק מהעולם לשעה ונהנה מהשירים המדהימים האלה ובמיוחד מההגשה הנעימה והמלטפת של לירז.. טוב וחזרה לעניינו חחח אני מתחיל כבר לחפור חח אז ביקשת שירים מומלצים אז הנה כמה שאני אישית מאוד מאוד אוהב: * בעיניים עצומות * עד הסיבוב הבא * ריסים * נשיקות * מנוחה (וכמובן גם הסינגלים - עוד צהריים, הכל יהיה בסדר)

moton

New member
אה! "הכל יהיה בסדר" גם נפלא!

ותודה על כל ההמצלצות.. אני אקח לתשומת לבי

RTur

New member
נכון, היא לא הייתה..

בטח בגלל שבאותו הזמן הייתה לה הצגה בבית לסין (היא משחקת ב"ברנשים וחתיכות")

למעלה