תמונות מפולין

תמונות מפולין

בגלל שבבית יש לי בעיה עם הסי.די אז החלטתי להעלות את התמונות דרך הבית ספר... אז הנה כמה תמונות... אני אשתדל להסביר כל תמונה, אבל יהיו תמונות ששוות יותר מאלף מילים- נראה לי... * אבן בטרבלינקה- לא עוד!

זה לא הבית הכנסת בטיקוצ'ין ?!

כי זה דומה לו ממש ! ! ! ואגב, מגניב לך שאתה היית בתקופה שרואים את אדמת פולין ! ! ! אנחנו ראינו את פולין הקפואה ! ! !

shiroosh999

New member
אני מחכה בקוצר רוח..... ../images/Emo85.gif

לגיל שאני אוכל ללכת לשם....

SavageGirl1

New member
אנשים...

מי שיש לו תמונה (ברורה) במחשב של הר האפר או המשרפות או החורים באספלט..(הכוונה ל"שירותים" שלהם..=\) בבקשה שישים בפורום..אני צריכה לעבודת גמר והתמונות שיש לי במחשב לא כ"כ טובות.. טנקיו!

../images/Emo54.gifגמני!!! זה נראה כזה שווה...

אני מתה לראות את הכל... כל הזמן אנשים מספרים מלא סיפורים על המקומות האלה... בסרטים תמיד מראים אותם.... אני מתה להיות שם ולראות הכל מקרוב...

הייתי בפולין...

והלכתי עם אמא שלי למוזיאון גטו וורשה... אבל הוא היה סגור .. (באסה
) אז כמו שאתם מבינים לא ראיתי כלום... אמא שלי נשמה לרווחה כי היא אומרת שזה מסע מאוד קשה.... וצריך להיות בוגרים בשביל זה.. ולדעתה אני לא מספיק מוכנה בשביל זה.. אבל אני חושבת שאני מספיק מוכנה בשביל להתמודד עם זה... ואני מחכה כברר להגיע לשם.... ולראות את הכל...ואיכשהו להזדהות עם האנשים שהיו שם...

תראי שלי לפני שיוצאים לפולין צריך .

לעבור הכנה כלשהי נפשית בעיקר, ותודעית גם ! את צריכה להבין המון דברים. המסע מהנוע"ל, היה אדיר, ההכנה הייתה ממש טובה. והמדריך יום ולילה שלנו היו ממש מעולים ! ! ! אני עוד מעט אעלה תמונות מפולין !

תמונות מפולין, חוות ההכשרה בגרוכוב

כל הקבוצה שלנו, כולל המדריך לילה שלנו ... בתמונה חלוצית !

תמונות מפולין ... במלון ...

אילן עם בנות מהקבוצה שלנו ... שמנתה חניכים משהם, בית שמש, ומודיעין.

תמונות מפולין ... במחנה פלאשוב

אילן, באזור שבפעם היה מחנה פלאשוב, שהנאצים הרסו ! שוב עם הבנות בקבוצה שלנו !

למעלה