ארתור תודה על התמונות חחח היה כזה מצחיק אתמול
ר רותם שמואלי New member 13/7/06 #20 ואווו תודהה ארתוררר חחחחחח.. אתה יכול להשים גם את התמונה השניה שלי????
ש שי shay love sarit New member 13/7/06 #22 איזה מתוקים../images/Emo9.gif שרית את מהממת../images/Emo99.gif איזה יפיופה שרית ואווווווווו שרית אני אוהב אותךךךךךךךךךך
איזה מתוקים../images/Emo9.gif שרית את מהממת../images/Emo99.gif איזה יפיופה שרית ואווווווווו שרית אני אוהב אותךךךךךךךךךך
י יפעת שאול New member 13/7/06 #26 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
א אלירן דבלס היחיד New member 14/7/06 #29 למנהל עיצב{: מזה תגווני קצת עם הלק? יש לך בעיה עם זה אל תסתכל,אל כל דבר יש לך תמונות לא ניראה לי שאתה בכלל מעריץ אץ שרית.
למנהל עיצב{: מזה תגווני קצת עם הלק? יש לך בעיה עם זה אל תסתכל,אל כל דבר יש לך תמונות לא ניראה לי שאתה בכלל מעריץ אץ שרית.
מ מנהל עיצוב New member 14/7/06 #30 לאא...תמיד אם לק אדווםם ...חח.. שלא יחשבו שהיא זקנה..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תעשי בנייה ומילוי הכי יאפפה..
לאא...תמיד אם לק אדווםם ...חח.. שלא יחשבו שהיא זקנה..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תעשי בנייה ומילוי הכי יאפפה..