תמונות מהתמול
ש שי קרןןןן New member 13/7/06 #6 ארתורררר,לדעתי אתה חוצפןןן ,מושיק תמחק את השרשור הזה מידד!!! שרית ביקשההההההההההה לא לצלםםםם ואתה כניראה צילמת!!!! למרות שהיא ביקשה..ייתכן שאני טועהה אבל...אתה ממש לא בסדררר
ארתורררר,לדעתי אתה חוצפןןן ,מושיק תמחק את השרשור הזה מידד!!! שרית ביקשההההההההההה לא לצלםםםם ואתה כניראה צילמת!!!! למרות שהיא ביקשה..ייתכן שאני טועהה אבל...אתה ממש לא בסדררר
ש שי קרןןןן New member 13/7/06 #10 ככה דנה אמרה..שהיא לא הרשתה לצלם אולי..טעיתי,או שאולי היא שינתה את דעתה...סליחה...אבל ככה חשבתי
M Music4Life New member 13/7/06 #8 ../images/Emo9.gif שריתיייי ../images/Emo9.gif סוף סוף - התמונות מאתמול איזה כיף, חיכיתי להן...יצא טוב דווקא..עכשיו יש לי עוד תמונה עם שריתו'ש לאוסף איזה חיוך יש לההההה, שווה זהב שרית, את מדהימה את הכי הכי הכי הכי הכי הכי... תודה ארתוררררר
../images/Emo9.gif שריתיייי ../images/Emo9.gif סוף סוף - התמונות מאתמול איזה כיף, חיכיתי להן...יצא טוב דווקא..עכשיו יש לי עוד תמונה עם שריתו'ש לאוסף איזה חיוך יש לההההה, שווה זהב שרית, את מדהימה את הכי הכי הכי הכי הכי הכי... תודה ארתוררררר
M Music4Life New member 13/7/06 #14 תודה שי כן ראינו אותה ואת הקטנוע. הכל היה פרפקט מדהים ביותר... עשו לי התקף לב אבל אני בסדר עכשיו (חחח הגיע הזמן) אני מעדיפה לדבר על המפגש באופן פרטי לא הכי יאה לעשות את זה בפורום, אז תפוס באי סי ונדבר....סבבה מותק
תודה שי כן ראינו אותה ואת הקטנוע. הכל היה פרפקט מדהים ביותר... עשו לי התקף לב אבל אני בסדר עכשיו (חחח הגיע הזמן) אני מעדיפה לדבר על המפגש באופן פרטי לא הכי יאה לעשות את זה בפורום, אז תפוס באי סי ונדבר....סבבה מותק
מ מנהל עיצוב New member 13/7/06 #15 אם היא לא הסכימה לצלם..איך היא עמדה וחייכה למצלמה?? תחשוב קצת!! אפילו אם אמרו לך שים לב לתמונות!! שרית אפשר גם לגוון אם הצבע של הלק..
אם היא לא הסכימה לצלם..איך היא עמדה וחייכה למצלמה?? תחשוב קצת!! אפילו אם אמרו לך שים לב לתמונות!! שרית אפשר גם לגוון אם הצבע של הלק..
ש שי קרןןןן New member 13/7/06 #18 אהה קודם כלך תרגיע,דבר שני חשבתי שבכלל היא לא רצתה שיצלמו..אבל בעצם היא לא רצתה שיצלמו אותה ככה סתם לבד..ביחד היא רצתה..וזו הייתה טעות שלי...מותר לי לטעות לא?? ותרגיע,בגלל שכל פעם שאתה רושם פה משו זה רק התקפה או מילים לא במקום... אז שה!!!
אהה קודם כלך תרגיע,דבר שני חשבתי שבכלל היא לא רצתה שיצלמו..אבל בעצם היא לא רצתה שיצלמו אותה ככה סתם לבד..ביחד היא רצתה..וזו הייתה טעות שלי...מותר לי לטעות לא?? ותרגיע,בגלל שכל פעם שאתה רושם פה משו זה רק התקפה או מילים לא במקום... אז שה!!!
מ מנהל עיצוב New member 13/7/06 #19 ממש לא התקפה!!! אני מנסה להגיד לעזור ... אם הייתי אומר אתזה על מישהו שאתה שונא, אז זה לא היה התקפה