תמונות מהפרק "walk away"

כן זה הפרק שהיה בצהריים

קוראים לו באנגלית Walk away אני מנסה למצוא לזה פירוש נכון בעברית...זה משהו כמו הלך הלאה או עזב

טוב נראה לי שאין לי יותר תמונות

של הפרק...אבל בגלל שזה הפרק של באלרד.. אז הנה תמונות של באלרד!

Sith Master

New member
תודה חמודה../images/Emo99.gif../images/Emo19.gif

תמיד אפשר לשמוח עלייך קיוטי (cutie). את כל כך נחמדה
אגב, הוא לא החליף לך לכינוי השני כשמת תמונה. הפרק היום היה מדהים תענוג של כל רגע, ומי שמשחק את באלארד ממש טוב. ראיתם איך הוא עשה כאילו הוא בשלבי פיתוח אז הוא הלך עקום וכשהוא התחיל לרוץ הוא כזה רץ לאט בהתחלה עם סחיבה של הרגל. מדהההההים כן, זהו באלארד הנשים רוצות אותו הגברים רוצים להיות כמוהו

בשבילך תמיד!

אני יודעת שזה לא שינה את הכינוי כששמתי את התמונה...סידרתי את זה!
זה משהו שקשור ב-goop...קצת מוזר העניין, אבל לא נורא!
אתה אוהב את הפרקים עם באלרד ואני את הפרקים שהם יש חיכוחים והויכוחים הקטנים האלה, הם תמידים מצחיקים!
oh man!
אם אני מפסידה את הפרק של החופשה של אולגה...אני לא יודעת מה אני יעשה!
(מהיום אני יוסיף תמונות להודעות שלי...תמונות מהפרקים הראשונים) זוכרים את הפרק הראשון?! פרנק עם חבריו המשוגעים באי הנסן, דקה לפני שהם משחקים אותה קופים!

bakara15

New member
מזה החופשה של אולגה?../images/Emo74.gif

זה זה שהם יוצאים ליער ופרקר בא... ועם האוהלים? קבלו:

Sith Master

New member
שווה../images/Emo19.gif../images/Emo76.gif

מחוות חדשות. חביב מאוד הפרק עם החופשה זה עם אחותה? זה היה היום ב14:30

sith master ו- אני מתה על זה..כנסו!

sith master ...הפרק עם החופשה זה לא הפרק שהיה היום! אלא הפרק ש- bakara15 תיאר! אני מתה על זה - הפרק עדיין לא שודר...אני ממליצה לא לפספס אותו!

bakara15

New member
../images/Emo93.gifלא ראיתי ../images/Emo70.gif

מאיזה עונה הפרק ומתי זה יהיה עוד פעם?

אבל הרגע תיארת את הפרק...

אז איך לא ראית אותו? זה מהעונה השלישית....יש עוד זמן! הוא הפרק ה-21 מהיום בערב!

bakara15

New member
אוקיי הבהרות- עין החתול לפה

הפרק שתיארתי הוא ממה שאני זוכר ששודר אבל לא ראיתי הכל ואני רוצה לראות. אז שאלתי אם קוראים לפרק הזה "החופשה של אולגה", כי זה נשמע לי הגיוני. לפי מה שתם אומרים זה לא הפרק אז תגידו לי מה העלילה של הפרק "החופשה של אולגה",מתי ישודר, ומתי ישודר הפרק שאני תיארתי ומה שמו.

אוקי...נראה לי שהסתבכתי קצת! |ספויל

נקווה שהבנתי ואני יצליח לעזור! אוקי לפרק שתיארת קוראים "החופשה המצויינת של אולגה" (Olga´s Excellent Vacation) פרק זה מהעונה השלישית, עוד 21 פרקים (אם סופרים לפי השידטר החוזר) הפרק ש-Sith Master התכוון אליו נקרא "שומרת אחותי" (Sister´s Keeper) והשידור החוזר שלו שודר אתמול (יום חמישי - 29.8.02) ועכשיו לעלילה של הפרק "החופשה המצויינת של אולגה" (זה מתורגם מאתר מסויים)
ס פ ו י ל ר
כשאולגה נמסה אל זרועותיו של פרקר בחלומה הלוהט, היא יודעת שזה זמן טוב לחופשה באיזור הר מרוחק בכדי לחזור לאיזון. אך פצצה שהניחו טרוריסטים, השמידה את קו הצינורות של באלסקה ומחקה את כל האנשים באזור. במהלך החזרה בזמן בשביל לבטל את התקפת הטרוריסטים, פרקר מבין שמטרתו העיקרית היא להציל את אולגה יותר מאשר למנוע את הפיצוץ. (תאמינו לי שזה הא- פרק! כמובן שהתיאור מתאר ממש ממש בקיצור את הפרק! הפרק שווה..אל תפספסו)

למעלה