תמונות מהסרט wake

netaK

New member
ועוד אחת, סקסית בטירוף

נכון שהוא פשוט מושלם??

maayan15

New member
יותר מדיי מוזר......

יכלתי לחיות עם גייל ואקדח ביד....נגיד.....אבל.....בריאן קיני...בחורה....כלומר, אחת שהיא לא לינדזי......וואו......ייקח לי זמן להתאושש מזה.... חוץ מזה....באיזה זכות הכונפה הזאת מנשקת את בעלי???

מה זה??????

גייל עם אקדח? בחיי שזה מוזר... והתמונה השנייה-שימו
איך שהיא מתנפלת עליו! הוא לא רוצה באמת לנשק אותה!

netaK

New member
לדעתי גייל עם אקדח זה ה-דבר

שימו לב לסקסיות הפורצת!!!

maayan15

New member
הסקסיות תמיד פורצת ממנו!!!!!

וליאור..מצטערת להרוס לך את הפנטזיות...אבל הוא משתף פעולה.....ואני בטוחה שהוא נהנה יותר להיתנשק איתה מאשר עם רנדי האריסון והאל ספארקס (וחצי מהאנשים...תיקון...שלושת רבע מהאנשים שמופיעים בסידרה)...אחרי הכל....הוא סטרייט....

את לא רואה את היד???

הוא עומד לתת לה סטירה(או להניח לה את היד על הכתף..), חא משנה! ויהיה את הסט בקולנוע בארצנו?

maayan15

New member
כולנו מקווים ומתפללים...

גם שהוא בא להביא לה סטירה וגם שהסרט יגיע לארץ...אני יהיה הראשונה שקונה כרטיס....

netaK

New member
אני אהיה הראשונה מפה שרואה את זה

אבא שלי עיתונאי והקרנות עיתנואים זה שבוע שבועיים לפני שהסרט יוצא לקולנוע =] אבל הוא כמעט בטוח לא יוצא פה...

maayan15

New member
נטע...מותק...כולנו ממילא שונאים...

אותך...את באמת רוצה לעצבן אותנו?....חחח....סתם...חולה עלייך....קחי אותי איתך....בבקשה?....

netaK

New member
יש ידעתי שאתם שונאים אותי!

תמיד רציתי שישנאו אותי....באמת =]

birka

New member
אממממממממממ

קאזזזזזזזזזזה! תודה לאל שהמציאו את זה! אמממ לדוגמא- ספיידרמן... 3 ימים אחרי ארה"ב...........!

תגובות תגובת ועוד קצת תגובות...

תמונה אחת..... סבבה... גייל שם... תמונה שתיים... ררררררררררררררר (שניה.. צריך לנגב ריר..) סקסי!!!!! תמונה שלוש... תורידי את היידים שלך מבעלי יא כלבה #$@#@$&^@#$%$^!! וזהו... לבנתיים.. חתימה חדשה לשים לב!!

גרררררר...../images/Emo99.gif

וואו!!!!!! אז קודם כל ממש מתאים לגייל להחזיק אקדח! שמתן לב? הוא נראה מין...חייתי כזה...ומיותר לציין שהוא נראה מצויין נכון? חוץ מזה ש"אני לא מאמינה שהוא מנשק מישהי" (
נא לקרוא במבטא פרחי צורמני)! ויפית...לא הבנתי את החתימה החדשה שלך...אבל תתחדשי!

rAnDuSh

New member
חם פה? או שזאת רק אני?

אויש קשה לי לנשום!! אבל זה מזה מוזר שהוא מתנשק עם בת לא?

למעלה