תמונות מהסט של Change

ofirshai

New member
תמונות מהסט של Change

הפרימיירה של הקליפ בבריטניה תהיה ב16 לנובמבר (
לא כזה רחוק). הן אומרות שהקליפ הזה עוד לא דומה לשום דבר שהן עשו עד היום...

dor307

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הקליפ נירא זול מהתמונות הבנתי ש INGDA מתוכנן לסינגל שלישי אני מעדיף שהוא יהיה סינגל אחרון ויעשה BORN TO MAKE ויכנס למקום הראשון. סינגל שלישי דניאל!!!

ofirshai

New member
לא! הן צריכות להוציא את MLIP!

להיט קיץ על בטוח. אם כבר הכחשה צריך להיות במקום change. אני מקווה שאולי הן יחליטו לשבור את מסורת 4 הסינגלים ולהוציא גם סינגל חמישי את BD....

dor307

New member
ולא להוציא את NGDA בכלל?

זה הלהיט של האלבום! MLIP יותר מידי גירלס אלאוד בשביל להיות סינגל,דניאל ממשיך את הקו הבוגר שלהן אבל הוא יותר אפ-ביט וגמניב,וארז סינגל רביעי בין סופריז,BW וOTD שכולם הם מיד טמו חמודים כאלו ואז הפצצה החארונה של NGDA והן יהיהו להקת הבנות הגדולה בעולם (כיאלו הן לא עכשיו כבר)

ofirshai

New member
ברור שיוציאו אותו!

אבל בתור סינגל שלישי. דניאל לדעתי היה תריך להיות סינגל שני במקום צ'יינג', אבל גם הוא טוב כזה (ואני מקווה שבזה הן יסכמו את שיחרור הבלדות מהאלבום). לגבי השירים שציינתי כמועמדים לסינגל רביעי- סופרייז יכול להיות אחלה סינגל, לפי דעתי הן צריכות לשחרר אותו כאחד מהסינגלים שהן מוציאות את האלבום בארה"ב (זה יקרה בינואר), BW לא משו, אני מאוד מקווה שהן לא ישחררו אותו (למרות שמתאים להן לשחרר בלדה בתור סינגל רביעי למרות שה2 גם היה שיר כזה), וOTD זה גם שיר כזה שמתאים שישחררו אותו באמריקה, אבל בבריטניה לדעתי הוא הכי יצליח. אבל הן חייבות להוציא את MLIP! כמעט בטוח בשהן יוציאו את NGDA בסביבות פברואר-מרץ, ואז הסינגל הרביעי חייב להיות MLIP או BD (משום מה הן אף פעם לא מנצלות את הקיץ כדי לשחרר מתול האלבום להיט קיץ כזה, בפעם הקודמת הן הלכו על פולו מי הום במקום לשחרר את גוטה בי יו, היה יכול להיות להיט קיץ ענק בבריטניה ונאמבר וואן נוסף שלהן). אלו הסינגלים שאני ארצה שישוחררו: about you now change/denail עדיין לא מאוחר להתחרט! NDGA MLIP surprise/BD הגעתי למסקנה שבאלבום הבא שלהן הן צריכות לעשות יותר היפ-הופ וR&B כמו גוטה בי יו או נאסטי גטו (והפעם גם לשחרר אותם כסינגלים ולא להשאיר אותם כסינגלים פוטנציאלים ואז להחליף בבלדות)

ofirshai

New member
ועוד משהו

אני ממש מקווה שבהוצאה האמריקאית של האלבום נקבל גם עוד כמה שירי בונוס (בטח הן ישימו את השירים שהן עבדו עם טימבה, זה מיד יתפוס באמריקה)

dor307

New member
אני דווקא ממש שמחתי שהן העיפו

את הRNB באלבום הזה,אין לי משהו נגד הRNB שלהן אבל אין סיבה שהן ימשיכו לשחק אותה גנסטא,הן יותר אמינות בתדמית שלהן עכשיו.

ofirshai

New member
../images/Emo6.gif החתימה שלך הרגה אותי

סטואי גריפין לשלטון! *מומי*

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

ofirshai

New member
הן הופיעו אתמול באיזה אירוע ואמרו

שהן ממש מקוות שהכחשה יהיה הסינגל ה3. לדעתי זאת טעות, הן היו צריכות להוציא את הכחשה כסינגל שני ואז סינגל 3 את NGDA או סורפריז. טוב נו, יכול להיות לזה אחלה קליפ+ הוא בטוח נכנס ל3 הגדולים

למעלה