תמונות מהמצעד

רסקול

New member
מצגת יפה

סתם שאלת קרצוץ - כל המצולמים הביעו הסכמה לפרסום תמונתם? אגב, כמה פרצופים אני בהחלט מכיר.

נדמה לי

שאם אני צועדת ואני יודעת שתהיה מצלמות של כל הערוצים והעיתונאים ואני לא בוחרת לעמוד בצד אלא חלק מהארוע אז כנראה שהסכמתי מראש להצטלם כי זה מופע-צעדה ציבורית אבל מקובל שאני אבקש שיורידו תמונה או כל התמונות שלי או יתשתשו אותי באמצע התמונה וברור שיכבדו את בקשתי אם אני אבקש . אבל אין ספק שהצלם כאן השקיע ביצירת מצגת יפה וגם הבלוג מושקע ועדיין לא הספקתי לראות כל היצירות שלו , זהו רק דיעה אישית שלי , ותודה לכולם

marik

New member
הסתובבתי במצעד

כל הצלמים שראיתי שם - אבל ממש כולם!! לא היה אחד שלא שאל את המצולמים אם זה בסדר או לא. כל המצולמים ידעו שצולמו, הסכימו להצטלם. ומי שלא - תמונתו נמחקה באותו רגע. צילום ללא ידיעת המצולם - היא עילה מטורפת לתביעת ענק! שום מערכת לא תיקח על עצמה את זה.

marik

New member
במה הם מטעים?

למה הם מטעים אותנו? מותר להם לצלם אותנו, לשימוש פרטי שלהם. אבל אם הם הולכים לפרסם את זה ברבים... זאת עילה לתביעה! כבוד האדם ותנעת הפרט - תופסת מקום חזק פה. במיוחד בנושא רגיש כמו נטיה מינית. שום שופט לא ישאר אדיש למצב כזה. הבעיה תהיה - ההוכחה. לכי תוכיחי שדרשת ממנו לא לפרסם אותך ולמחוק את התמונה שלך.

למעלה