תמונות מהמפגש!

אביבוש7

New member
תמונות מדהימותתתתת

אין מילה מתאימה יותר כרגע אין מילה שיכולה לתאר כמה שהיא מאמי!

מושלמתתתתתתתתת

חחח כפרה עליההה היא באמת הייתה מהממת אותו יום.. (תמידדד
) מאיה אני חולה עליך!

melody100

New member
חח ממי לןא קוראים לי מלודי..

לאחותי קוראים מלודי ובגלל שזה לא שם ממש מוכר בחרתי בשם משתמש הזה... סתם מעפן חחח אז מעכשיו תדעו שקוראים לי טל

Omanskit

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

וואי איזה כיף לך
ואת לא צריכה להרגיש לא בנוח שבכית, אני אם הייתי שם הייתי מתפקעת מבכי..

מיכאל162

New member
יפות אבל האיכות....

התמונות יפות אבל האיכות לא טובה לעומת התמונות שאני שמתי גדולות והאיכות טובה. מי שצרב לדיסק עשה לא טוב את הסריקה בצורה טובה וגרם להורדה באיכות...מחכה לתמונות נוספת של דיקלה יסמין ושל השאר...אל תכעסי סך הכל חבל שאיכות ירודה כי רציתי לשים באלבום תמונות לא נורא נחכה לתמונות אחרות...

melody100

New member
ברור שזאת איכות לא טובה!

כי סרקתי את זה והעלתי את זה מדודים שלי! אבל שמים לי את זה על דיסק בחנות... אז ניראלי מחר זה ייה מוכן אני הולכת לקחת את זה!!!

ואווווווווווווווווווווווווווווווווו

איזה תמונותתתתתתתתתתתתתתתתת שיוווווווווו אוךך טלוש ממי איזה תמונות מושלמות של שלושתיכןן מאיוש ואת ואחותך כאלו מקסימות אויי מאיוש את מדהימה אני אוהבת אותך ומתגעגעת!!!!!!!! שיווווווו אני רואה את התמונות ובא לילבכותת אני רוצה שובבב וואייייייי אני כל כך אוכל תא תעצמי מגעגועים.. זה מטרף!!!!!!! מאיוש שלי אוהבת אותך הכי בעולם!!!!! וואייי אין עליהה פשוט מדהימההה גם אתמול אצל אדיר מילרר היא הייתה מקסימה רק חבל שהם עושים פלייבק חח לא הלך להםםם אבל איזה קול יש להה רררררר פשוט לאכול אותה מקסימה שלי!! טלוש ממי תודה תמונות מקסימות!!! אני שמחה שכולכם נהנתם ושהצלחנו להוציא לפועל את היום המקסים הזהה!! לאב יו

SHIRRRRR11

New member
התמונות פשוטטט פצצותתתת

אין לי מילים תמונות מעלפותתתתתתתתתתת

טלוש תמונות מושלמות!!!

וואייי מאמי איזה תמונות מדהימות יצאו לךךךך יוווו את אחותך ומאיוש כ"כ מדהימות יצאתן חח איזה מאמי כשבכית וואיי כפרה על מאיוש איזה פוזות תפסת אותה אחלה של תמונות חולה עלייך ..... מאיוש שליי אני מתגעגעת המון המון המון

למעלה