תמונות מהמערכת

love rain

New member
מאוד נהנתי לצפות בתמונות כל הכבוד

ותודה רבה על התמונות האיכותיות ודרך ההצגה.

Ale Del Piero

New member
אתמול חוויתי את 10 הדקות הסוערות בחיי

מנה מרוכזת של חורף מבחינת התרחשויות. אני מניח שעבור האדם הממוצע מדובר בסיוט, אני נהניתי. יצאתי מהבית (רמת גן) לכיוון גשר ההלכה, ברגל, ב-16:15 לערך. בשנייה שיצאתי החל מבול מלווה ברוחות מטורפות והתחלתי להבין שאני והמטרייה שלי לא נעמוד בזה. אחרי 20 מטרים של הליכה (בקפיצות, כי הכל מלא שלוליות) הגעתי למעבר החצייה הראשון. איך שאני מסיים לחצות, שתי מכוניות שנתנו לי זכות קדימה חולפות על פניי ומעיפות עליי- עד גובה המותן- כמות גדולה של מים משלולית גדולה שנוצרה בכביש. המשכתי ללכת, טבעתי בעוד כמה שלוליות ששאפתי לקפוץ מעליהן, ובהגיעי למעבר חצייה נוסף מצאתי את עצמי נופל על הטוסיק, תוצאה של נעליים חלקות ומדרכה רטובה. ממשיכים. עוברת עוד דקה, ומשבי רוח מטורפים שוברים את המטרייה שלי לרסיסים. קרעו אותה פשוט. אני ממשיך להגן על עצמי ככל הניתן עם יריעת הניילון שנותרה, ומרוב בלאגן ורוחות מאבד את הסלולרי שהחליק לי מהכפפות הרטובות אל הלא נודע. אקורד הסיום הגיע כשממש על הגשר, בעודי צופה על הזרימה באיילון עם חבר, כשהגשם נחלש, הוא לפתע מסתובב וצועק:"לאאאאאאאאאא!". אני מסתובב לראות מה קרה, ושנינו מקבלים מקלחת מהסרטים מאוטובוס, שנכנס בשיא העוצמה לשלולית ענק. קיבלתי הרבה שטיפות ממכוניות בחורף, אבל לא כמו זו. המים הגיעו לגובה מדהים, שטפו אותי מכף רגל ועד ראש. ושנינו עמדנו שם רטובים עד לשד עצמותינו, בשוק, לא זזים, ובסוף מתפוצצים מצחוק. כאילו לקוח מסיטקום. בקיצור, כן ירבו ימים כאלה.

peperonni

New member

1אברהם

New member
זרימה יפה בנחל השופט

ליד קיבוץ הזורע ויוקנעם המושבה. צולם לפני חצי שעה בערך

למעלה