תמונות מהמסיבה!!

BiAAcH

New member
תמונות מהמסיבה!!

הנה סופסוף התמונות מהמסיבה, העליתי את התמונות שקשורות אליו לכאן, ואת השאר תמצאו פה...

BiAAcH

New member
יש לי רק...

שלושה תמונות רלוונטיות לפורום, אבל לא נורא...

AdShEaTaKoRe

New member
בייגלה אחותך!!!!

מי מבינינו עשה את הפוגו עם הגורילה, עם הגוליבר 3 מטר ועם הרוסים המטורפים (שאצלם זה רק מכות)???? ולא נשכח שכמעט עם כל שאר האנשים גם עשיתי פוגו... ונשארתי חיי :) זה היה כל כך טוב לעשות לעצמי זירת שיגור ופשוט לבחור מישהו ולקפוץ עליו!!!! זה והקטע של ההסתערות שלי, שלך, של אור וכמובן של שפיץ!!!

bobby6killer

New member
האיש הכי שמאלי זה הילד הכי מצחיק

שיש ... היה כלכך מצחיק איתו... ותדמיינו אותו שיכור זה היה פשוט ענק אצל אלון שהוא התשכר..חחחחח והוא התחיל אם איזה מישהי שדווקא זרמה איתו והסתבר שיש לה חבר ולא סתם חבר חבריה אלא סוס רוסי בגובה 2 מטר על 2 מטר...כן כן... והוא כזה בא אליי מת מפחד:"הוא איים עליי" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק

omni96

New member
חחח כולם עושים פוגו ולי זה לא מזיז!

הקטע הוא שאני לא אוהב פוגואים כי אני אוהב לתת אגרופים ובעיטות ואז אנשים אחרים כשזה פוגע בהם אז אם הם רוסים שיכורים מתחילים להרביץ לי וזה לא נעים אבל אני מקבל את כל המכות בסבבה אני פשוט דוחף אנשים וזה פיפי וקקי וחרא ושיט ופו ובעעע !!

AdShEaTaKoRe

New member
אור אם לא שמת לב גם אנחנו בעטנו..

ולא עשו לנו כלום חוצמשזיינו אותנו בפוגו... וזה כיף אחי.. גם פוגו, גם מסיבת רוק וגם זיון בחינם...

stav16

New member
היי גם אני הייתי במסיבה הזאת!!!

היתה מסיבת בת זונהההההההההההההההההההההה!!!!! התיקלוט של פריצי היה בסט..

stav16

New member
אממ..

אין הרבה..אני בת 16 גרה בשהם! פעם הייתי נכנסת לכאן עכשיו זה כבר עבר לי :) לא נורא..אוהבת מסיבות(כמו שראיתם) ו...זהו בעיקון... אהה וממש אוהבת את אינקיבוס!!!

למעלה