תמונות מהכנס!~

Witchcrafts

New member
תמונות מהכנס!~

גם כן תמונות. לא טרחתי לצלם המון, האמת. מעפן להשתמש בפלא' בתור מצלמה. בכל אופן, הכנס היה די משעמם. או שאני פשוט הזדקנתי. המקום עצמו היה ממש נחמד. בשלב כלשהו, לקראת הסוף, מרוב כמות הפיהוקים שהרבצתי שם, הקמתי יחד עם ידיד (עבדאללה, הכינוי שלו כאן – "Hao") סוג של דוכן גיקי למדי. אתם מוזמנים להפוך את השרשור לסתם א"ט או להעלות תמונות משלכם.

Witchcrafts

New member
אין ספק שמשכנו תשומת לב.

ניהלנו עם כמה עוברי אורח שיחות פיזיקה ומתמטיקה טיפוסיות להחריד.

Witchcrafts

New member
אבל אין ספק שנחלנו הצלחה.

רק חבל שנאלצנו לקטוע את זה, כי רציתי לפרוש לבית.

Hao

New member
את כל זה כתבה פאטמה(או פאטימה)

שלמען האמת -בעלה הלא רשמי(אך עם צאצאים משותפים) הוא מוחמד - שהוא שלעצמו פיזיקאי דגול!(רציני) ועוד איזה חברה שלה היא אחד האנשים הכי טובים שפגשתי בקטע הזה של המתמטיקה. הפואנטה היא שכל הדוכן גיקים להפגת השעמום- ספק אם זו הייתה מטרתו האמיתית. ואולי הייתה פה הצהרת כוונות? היה כנס נחמד. בהתחלה היה משעמם, אבל בסופו של דבר , אחרי כמה פחיות של מיץ ענבים מזוקק הכל נראה אחרת. במסיבת J ROCK היה כיף. חבל רק שלא יצא לי להראות לך את המנקות השהידיות, או כל מיני מקומות כאלה שהייתי מספר לך עליהם והיית רוצה לבקר בהם. ואם היית נשארת , היית מפסידה שעה שינה, שזה לא הכי נורא.... הכל בגלל שאת אוכלת חינם P: (באותו יום היית התגלמות הפלשתינאיות עלי אדמות). ועוד משהו, עם הקוראים סליחה, התגובה מלאה בבדיחות פרטיות.

Misery Of Life

New member
מתמטיקה זה באמת שולת!!!!1

(חבל רק שאני הולך להיכשל בבוחן באינפי 2 ביום חמישי)

Witchcrafts

New member
בהצלחה!

דווקא בפורום הזה מיותר לציין שעליך להאמין בעצמך, לא? ^^

Hao

New member
לא לא זה אינפי...

אני מניח שאתה לומד באו"פ או בטכניון? שיהיה בהצלחה~

Hao

New member
תוהה איך האינפי של בר אילן.

מעניין אם לב הקלפים זו סדרה, ומה הגבול שהיא מתכנסת... אתה עתודאי כמוני, סתם סטודנט או עוד תלמיד בית ספר שהחליט לאתגר את עצמו?

למעלה