תמונות מהטקס:]

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifמהממים!

וואי את פשוט כוסית :) יפה מה שבחרת בסוף ללבוש. חח והוא ניראה לי מהזה שרוף כבר.. בטח העמידו אותם שעות בשמש לחזרות וכאלה..

../images/Emo45.gif חח כנל

ישר עבר בראש הבגדים שבחרת בסוף. ותמונותתת ממש יפוווות!!! חבל שלחבר שלי אין את כל הטקסים האלו עכשיו.הוא עוד שנה משתחרר ועוד פחות משבוע סמל.אין טקסייםםם

0LoVe GiRl0

New member
תודהה רבהה :)

השתדלתי לבחור משהו יפה חח ולפי המבטים של החיילים שם הבנתי שאני אכן הייתי ניראת טוב חח [אני מקווה כן ].. חח לפני הטקס אז הוא סיפר לי שהוא תמיד מספר עליי ורק מדבר עליי ושיש יום ראשון הוא כבר מדבר על לצאת הביתה כי הוא מתגעגע אז כולם ממש רצו לראות מי זאת ששיגעעה אותו ואמרו לו שבטח עם מישהו כמוך יש מישהי מכוערת חח והוא אמר שהם כולם היו ככה זאאת חבררה שלך ?
חחח ואני שמחה שאהבתן :)

0LoVe GiRl0

New member
חח אתן לא מבינות!!

אתמול הוא היה במסיבה של כול החבר'ה מהקורס והמפקדים היו קיצר כולם מהמחלקה שלו .. וגדיבריתי איתו איזה כמה פעמים בטלפון וכול שניה מישהו אחר בא לקחת ת'פלאפוון ולדבר איתי ואחד שאל אם יש לי מישהי שלפחות קצת דומה לי להכיר לו חח ואפיילו המפקדד שלו לקח ת'פלא ודיבר איתי !! חח ואמרתי לו שלחבר לשי יש גם מפקדת בבית אז שהוא אל ידאג חח והוא אמר כן לפי התחתונים שלו הבנתי[כתוב לו על התחתון לפקודת המפקדת עמוד דום] חח ואז דיברנו באיזה 2 לפני שהלכתי לישון והוא כבר התעצבן עושה יא כולם רוצים לדבר איתך חוטפים לי ת'פלא ועוד אחד התחיל לדבר איתי חח שיגעו אותי איזה מצחיקים הם יואו !@ אבל תכלס ממש חמודים אפילו המפקד שלו ..

למעלה