תמונות מהופעות

da^Lord

New member
תמונות מהופעות

השבוע חזרתי לארץ מניו יורק, הייתי שם חודש ובחודש הזה הספקתי לראות כמה הופעות נחמדות. הייתי בהופעה של אקון שהופיע עם דיג'יי מגניב לבוש חצאית סקוטית ותספורת מוהיקן, מתופף ובאסיסט. באמצע ההופעה באסטה ריימס הפתיע ועלה ל2 שירים. באסטה תותח, נוכחות ווקאלית ובימתית גדולה. אני מאוד נהניתי מההופעה בכלליות היה סאונד טוב, הוא שר מצוין יש לו דיג'יי מופרע שכל הזמן יורד מהעמדה שלו. הקיצר אחלה שואו. הנה כמה תמונות מאקון

da^Lord

New member
הופעה של EVE

חוץ מאקון הייתי גם בהופעה של איב. לפי מה שהצלחתי להבין צילמו את ההופעה הזו בשביל קליפ חדש שלה. לאיב יש דיג'יית חמודה, וגם היא מלווה במתופף ובאסיסט. במהלך ההופעה נכנס סוויז ביטס לשיר ,הקפיץ את הקהל, נתן שואו על הבמה ואחרי שיר או שתיים ירד.. איב גם אירחה זמר שאני לא מכיר,לא מזהה.. אבל הבנתי מהאהדה שנשמעה כלפיו שכנראה אני לא בעניינים
מידי פעם חבורה של רקדניות נכנסה לרקוד על הבמה יחד עם איב,זה היה מוזר הן היו נכנסות לרקוד בשיר ואז יוצאות.. ולמרות שההופעה לא זרמה חלק ,היה קטע שאיב התייעצה עם הדיג'יית שלה מה לעשות כאילו שלא היו מוכנות להופעה.. למרות זה איב היא ראפרית מצוינת אני מאוד אוהב את הפלואו והקול שלה .

da^Lord

New member
הופעה של TI

שעתיים אחרי שאיב סיימה את ההופעה הגיע TI שדפק איחור בגלל שהטיסה שלו מאטלנטה לניו יורק התעכבה בינתיים היה זמן לאכול משהו עד שהוא בא. הכרטיסים להופעה שלו היו בנפרד משל איב, אבל בניגוד אליה הכרטיסים אליו אזלו עוד ביום הראשון שההופעה פורסמה. TI הוא להיט גדול עכשיו בארה"ב, רמת ההערצה אליו היא בלתי מובנת (לפחות בעיני).. בכל אופן הוא נתן הופעה אנרגטית מאוד מלווה בסיידקיק ודיג'יי.. הצרחות של הבנות הרסו לי את עור התוף, יותר נורא ממערכת ההגברה שהיתה צמודה לי לאוזן. הוא בניגוד ל2 הקודמים לא אירח אף אחד, אבל כנראה שהוא גם לא היה צריך. חוץ מההופעות האלה היו כרטיסים ל DMX אבל הוא ביטל יום לפני , והיתה הופעה של פרעה מונצ' שרציתי לראות אבל פשוט לא הסתדר לצערי..

חולוני

New member
רובין ת'יק, חתום בלייבל של הנפטונז.

הלהיט הכי גדול שלו עד היום הוא Lost Without You משנה שעברה. ואתה בטח מכיר את When I Get You Alone מ-2002, מהתקופה שהוא קרא לעצמו רק Thicke והיה לו שיער ארוך.

KarenTheGoddess

New member
שמעתי אותו אולי פעם אחת וגם זה אצל אופרה.

וכן, לדעתי הסינגל הראשון היה יותר מוצלח.

KarenTheGoddess

New member
קודם כל נראה שהיה לך ממש כיף

ואני אכולת קנאה בקשר לאייקון... אני שונאת את הקול המוזר מדי, השירים הדומים וההפקות הפלקטיות אבל הוא הצליח להפתיע אותי בפזמון של השיר של ביני מאן. הקול שלו נשמע הרבה-הרבה יותר טוב וגם הוא די יצא מהשבלונה הרגילה שלו. אז תנו צ'אנס לשיר ההוא.

mb13

New member
סחתיין עליך אמיר....

בדיוק נזכרתי שבPUNKED עשו לT.I מתיחה חזקה שעשו עליך חיפוש סמים ולא נתנו לו לעלות למטוס חח זה היה ממש מצחיק....

למעלה