אם הזכרנו את ההצגה:
הנה ביקורת על ההצגה של Niv_204 שהייתה בהצגה. הביקורת התפרסמה במקור בקומונה הישנה. לגבי ההצגה שעלתה בלונדון (כבר עברו שנתיים?!), אני שמחה להיות בין אלה שזכו לראות אותה. אני מעריצה של טימותי דלטון כבר שנים (הוא שיחק את לורד עזריאל) ובגלל שידעתי שאני אסע לראות את ההצגה - קראתי את הספרים - ואני לא מתחרטת לרגע! ההצגה היתה מדהימה. מחולקת לשני חלקים (בימים שונים), כל חלק 3.5 שעות! ושווה כל רגע. בהתחלה חששתי מהדמונים ומשאר הדמויות - הן היו בצורת בובות עם שוליים מתנפנפים כאלה כדי שמפעילי הבובות יהיו מטושטשים - אך למרות שהבובות לא נראו אמיתיות והמפעילים לא "נעלמו" בזכות בגדיהם השחורים, מהר מאד לא שמתי לב אליהם. הבובות בכלל ובעיקר הדמון של ליירה (ששכחתי את שמו כרגע) קיבלו חיים משלהם. ממש נקשרתי אליו בהצגה (שלא לדבר על הספר..). הדובים, המעבר בין העולמות - חברה' מדובר בתאטרון. הבמה היתה עגולה ומסתובבת, מחולקת ל-2 חצאים שמסביבם עוד מעגל מסתובב + חברה שלי ואני ספרנו 5 קומות שונות לבמה שעלו וירדו והתחלפו בצורה מדהימה! ההצגה היתה מרתקת! השחקנים אמינים ביותר (חוץ מדלטון לא הכרתי אף אחד) ובסוף ההצגה לא נותרה עין אחת יבשה! אפשר לומר שאני משוחדת אבל החברה שבאה איתי לא קראה את הספרים וגם היא יצאה נסערת והמומה (לטובה) מההצגה. אני לא זוכרת עוד פרטים כרגע אבל אם ההצגה תעלה אי פעם שוב בבימוי הזה - שווה להשקיע בכרטיס טיסה ללונדון! נ.