תמונות מההפגנה

~orit~

New member
תמונות מההפגנה

אמנם קצת באיחור.. אבל שיהיה... פה אפשר לראות תמעריצים מישראל בצד שמאל (מיכל, הילה, שי, שרונה, עודד ו.. לא זוכרת מי עוד
)

~orit~

New member
2

מקודם רשמתי phony במקום phoney . אמ.. וגם פיספתי תמונה אחת. לא משנה. אפשר לוותר עליה.

~orit~

New member
המעריצים אלה מעריצים של מייקל

מישראל שטסו במיוחד בשביל השבוע המדהים הזה שהיה להם בלונדון. בין היתר מייקל היה באקסטר - שזה איזה מועדון כדורגל אנגלי עד כמה שידוע לי ושהמנהל של הקבוצה זה אורי גלר. אז אורי ביקש ממייקל טובה שיבוא לעשות לו קצת פירסום וגם איזה משהו לצדקה... נדמה לי שהכרטיסים שנמכרו לדבר הזה שמייקל נאם שם - הולכים לצדקה לילדים חולי איידס ועוד משהו.. אז היה את הנאום באקסטר, ומייקל גם נאם במסיבה שעשו לכבוד 20 שנה לTHRILLER (שאת הנאום הזה במלואו אני עוד מעט אשים בפורום) וגם היתה הפגנה של כל המעריצים שבאו (מכל רחבי העולם, כולל ישראל) להפגין נגד סוני, ולהראות תמיכה במייקל וב INVINCIBLE ... ומייקל פשוט בשלב מסויים החליט להגיע למקום ההפגנה כדי לראות (הוא בא באוטובוס) ו...חח כמו שאתם רואים מהסדר המופתי שהיה שהמעריצים הפגינו שם בשקט מאחורי המחסומים לבלגן שהיה כשמייקל הגיע. זהו פחות או יותר. אגב, מעריצים מדווחים שמייקל היה פתוח איתם יותר מתמיד. למשל בנסיעה ברכבת (שהוא נפל שם בגלל המעריצים) אמרו שהוא לחץ למעריצים ידיים, ובאקסטר גם, וחיבק מעריצים... וגם איזה מעריצה אחת עלתה לחדר במלון שלו (נדמה לי שהוא הזמין אותה) והיא היתה איתו הרבה זמן, ואגב בין היתר היא נתנה לו את הultimate edition שעודד הכין, ויש שם את האימייל שלו, אז לכו תדעו - אולי מייקל ישלח אימייל לעודד

eranmc

New member
סוני זבלים!!!

הם הרסו למראיה ומייקל את הקריריה. חייבים לדאוג לפיטורי טומי מוטולה והגלייתו לאי השדים עם בלפור או רוטשיילד WHATEVER.

למעלה