תמונות מהביקור!! יש רק שלושה תמונות מיתוך הסירטונים :
A adalia New member 20/4/05 #36 הם לא מושלמים כל-כך ../images/Emo3.gif אולי מי שקרוב לשלמות בפנים זה בנחה.
נ נופר הפ33ה היחידה New member 20/4/05 #41 נכון בנחה קרוב לשלמות אבל חואן כבר מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A adalia New member 21/4/05 #45 דוקא לדעתי חואן לא מושלם,ולא מכוער, סתם,בחור עם פנים סטנדרטיות... אבל כל אחד והדעות שלו,ואני מכבדת כל דעה
דוקא לדעתי חואן לא מושלם,ולא מכוער, סתם,בחור עם פנים סטנדרטיות... אבל כל אחד והדעות שלו,ואני מכבדת כל דעה
ל ליאל בורדונובה New member 20/4/05 #8 ../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifאדון המדרכה - פרק שני../images/Emo70.gif צפיה מהנה לכולם המתח היה שסיסי אמרה לגסטון שסיסי זאת אימא שלה
../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifאדון המדרכה - פרק שני../images/Emo70.gif צפיה מהנה לכולם המתח היה שסיסי אמרה לגסטון שסיסי זאת אימא שלה
R rotemshi New member 20/4/05 #9 ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif במה סיסי עובדת? למה היא הייתה בחדר הלבשה הזה? וזה לא עובד לייייייייייייייי
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif במה סיסי עובדת? למה היא הייתה בחדר הלבשה הזה? וזה לא עובד לייייייייייייייי
ל ליאל בורדונובה New member 20/4/05 #11 חוץ מזה היא עובדת בהמבורגריה../images/Emo6.gif ד"א אני מקליט ובאתר של קמי אפשר כבר עכשיו להוריד קטעים מאתמול!!!
חוץ מזה היא עובדת בהמבורגריה../images/Emo6.gif ד"א אני מקליט ובאתר של קמי אפשר כבר עכשיו להוריד קטעים מאתמול!!!
R rotemshi New member 20/4/05 #25 ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif איך אתה מקליט? ולמה אתה לא שם את כל הפרק?
R rotemshi New member 20/4/05 #12 ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif עד עכשיו עבד חלקקקק ובקטע שהם הרמו כוסית נתקעה התמונה אני רק שומעת
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif עד עכשיו עבד חלקקקק ובקטע שהם הרמו כוסית נתקעה התמונה אני רק שומעת