תמונות מבהילות!

תמונות מבהילות!

ראיתי עכשיו את התמונות לפרק 8, שהועלו באתר של מרחק נגיעה (לא רק מה שכבר הי' מקודם באתר של רשת). פשוט מבהיל מה שהולך שם. אם מישהו יכול לעשות סדר בתמונות שרואים שם. אני לא מצליח להבין. יש שם כל כך הרבה דברים בבת אחת. אני מניח שהתמונה של זוריק בחתונה היא חלק מהדמיון שלו (כמו הריקוד שלו אתה), ואילו התמונה שלה עם החבר של גולן (נו. איך קוראים לו?) היא אמיתית. אבל מצד שני יש שם תמונות (ורואים את זה גם בפרומו), איך שהיא מתנשקת עם זוריק (וצריך לזכור שמקודם היא היתה במעצר בית...). יש שם גם תמונה של כל המשפחה בבית חולים. כנראה שאמה של רוחלה ילדה. [אם השערתי נכונה, אז זוהי גם התמונה שרואים את אהרן ואבא של רוחלה בבית שלהם, ונדמה שברצפה של המטבח מישהו שוכב. אני מניח שהיא התעלפה שם]. יש שם גם תמונה של לוסי ואבא שלה (המאד נחמד). את האם לא רואים יותר מתמונות בארץ. יש רק תמונה אחת שלה עם לוסי ברוסיה. ויש עוד. כנסו לשם ותראו...

כן ראיתי... ../images/Emo4.gif

אסור להעלות את התמונות פה כי מסתבר שזה עובר על זכויות משהו... לא משנה. קוראים לו אבשלום. התמונות באמת מבלבלות קצת, בקומונה העלנו כל מיני רעיונות לאיך זה הולך שם. ובקשר לאימא של רוחלה.. היא באמת תהיה בהריון אבל... הסוף שלה לא יהיה טוב.
היא הייתה הבוקר בתוכנית אירוח בערוץ 2 ודיברה על הסדרה קצת, ברור שלא סיפרה את הסוף רק רמזה וסיפרה שבסוף... הורגים אותה.. אז משם התמונה בבית חולים.
יום טוב!

עצמי1111

New member
זה אומר

שההריון לא מצליח ולמרות מה שהרופאים אומרים היא כן נכנסה להריון.. והיא פשוט תמות..

ציפי81

New member
נדמה לי שהזכרתי את זה באחד השרשורים

שברור שהיא תמות בסוף בגלל שהיא מזיקה לעצמה.

עצמי1111

New member
כן ראיתי!!!

הולך להיות מסובך!!!1 אי אפשר להכניס את כל זה ב35 דקות!

LOVEאמיר

New member
אממ.. תקשיבו שניה.. יש כאן משהו לא

הגיוני.. חלקכם טענתם שלאה הולכת למות בפרק האחרון... אבל מה שלא מסתדר לי כאן... זה אם היא מתה, איך בדיוק תיהיה חתונה?... פתאום יעברו מיום אבל ליום שמחה?... ועוד דבר, אם תשימו לב, יש שם תמונה של רוח'לה ביום חתונתה ולצידה אמא שלה... אז...

עצמי1111

New member
אנחנו לא אומרים

שהיא תמות בעונה הזאת.. אנחנו אמרים בעונה הבאה.. וזה גם מה שירדן בר כוכבא אמרה הבוקר בתוכנית"העולם הבוקר"..

מי אמר שהיא תמות לפני החתונה?

היא לא יכולה למות אחרי? (ועוד כשרואים תמונה של שתיהן ביחד בחתונה)

LOVEאמיר

New member
אז כמה מתח יכול להיות בפרק אחד?

גם היא מתה. גם רוחל'ה מתחתנת (ולא עם זוריק...) טוב, נחכה ונראה מה יהיה...

למעלה