תמונות מאתמול....
ר רעות שטיינברג New member 16/2/08 #2 ../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif בדיוק העלתי לינק וגם את התמונות קצת יותר למטה אז אני ישים כאן לינק לשם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1685&msgid=112894656
../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif בדיוק העלתי לינק וגם את התמונות קצת יותר למטה אז אני ישים כאן לינק לשם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1685&msgid=112894656
J Jen74 New member 16/2/08 #5 ../images/Emo9.gif בחיי ששווה בשביל זה לקחת אוטובוס לאילת ולחזור מיד בתום ההופעה
ר רעות שטיינברג New member 16/2/08 #6 הכי שווה../images/Emo99.gif בשבילו אני מסוגלת להגיע עד לקצה השני של העולם
X xXפיי גוטמניתXxVAM New member 17/2/08 #11 גמני הכי אהבתי את התמונה הזאת../images/Emo99.gif היית שם בהופעה?
ר רעות שטיינברג New member 17/2/08 #12 הלוואי../images/Emo10.gif המזג אויר לא איפשר לי לא נורא יהיו עוד
X xXפיי גוטמניתXxVAM New member 17/2/08 #14 וואיי אני מקווה שהוא יופיע קרוב ללוד..או בלוד או לפחות בת"א...אף פעם לא מגיעים ללוד להופיע..חוץ משבי בר אם מישו פה מכיר שהוא אחלה זמר והוא גר בלוד כבוד לעיר ה.....בואו נגיד לא הכי מהממת שאני גרה בה
וואיי אני מקווה שהוא יופיע קרוב ללוד..או בלוד או לפחות בת"א...אף פעם לא מגיעים ללוד להופיע..חוץ משבי בר אם מישו פה מכיר שהוא אחלה זמר והוא גר בלוד כבוד לעיר ה.....בואו נגיד לא הכי מהממת שאני גרה בה
X xXפיי גוטמניתXxVAM New member 17/2/08 #16 התכוונתי לכתוב בלי הגמני..חעחעחח זה מהשעה../images/Emo3.gif עפתיייייי
M MoRaN BaR New member 18/2/08 #34 ../images/Emo23.gifאכן תמונה מדהימה וכ"כ יפה לו ככה השיער אני מתה עליו עם שיער ארוך, הכי יפה לו היה השיער בהופעת פרידה וזה נראה כמעט אותו הדבר גם כאן.
../images/Emo23.gifאכן תמונה מדהימה וכ"כ יפה לו ככה השיער אני מתה עליו עם שיער ארוך, הכי יפה לו היה השיער בהופעת פרידה וזה נראה כמעט אותו הדבר גם כאן.
N nina love amir New member 16/2/08 #7 ../images/Emo51.gif רבה!!!! אגב תמונות מהממות דרגו 10,אפילו כשהוא פותח בקבוק הוא נראה 100מם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo51.gif רבה!!!! אגב תמונות מהממות דרגו 10,אפילו כשהוא פותח בקבוק הוא נראה 100מם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ש שרון לאב אמיר New member 17/2/08 #9 ../images/Emo45.gif למרות שנינה אני עדין כועסת עליך שהאשמת אותי על דבר שבכלל לא עשיתי (זה שאני הטעתי אותך בנוגע לתאריך של אמיר-זה )למה נראה לך שאני ישכח תאריך כזה חשוב
../images/Emo45.gif למרות שנינה אני עדין כועסת עליך שהאשמת אותי על דבר שבכלל לא עשיתי (זה שאני הטעתי אותך בנוגע לתאריך של אמיר-זה )למה נראה לך שאני ישכח תאריך כזה חשוב
N nina love amir New member 17/2/08 #31 שרון........ אני לא בקטע של לריב אבל יש סיבה שאמרתי שזו את כנראה התבלבל לי אבל למה להרוג בגלל תאריך בינינו לא משנה אם אמיר היה עכשיו בן 33 זה לא היה כל כך משנה...
שרון........ אני לא בקטע של לריב אבל יש סיבה שאמרתי שזו את כנראה התבלבל לי אבל למה להרוג בגלל תאריך בינינו לא משנה אם אמיר היה עכשיו בן 33 זה לא היה כל כך משנה...