תמונות להנאתכן

shirani2010

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

פשוט לנשק אותו והמון

../images/Emo41.gifשיעור: כיצד מגלים שתמונה מזוייפת

אז נתקלתי בתמונה הזאת שמישהי מכן שמה לפני כמה זמן והתעלפתי מהחתיכות של ג'נס.. ואז הסתכלתי שוב והגעתי למסקנה שהיא מזוייפת.. א. כי יש המון תמונות שמעריצים עושים שמדביקים את הראש על תמונה אחרת והפנים שלו פה מוכרות לי קצת, נראה לי מתמונה אחרת. ב. זה לא מתאים לו להצטלם בפוזה כזאת..פוזאיסטי מדיי והוא הכי לא..חוצמזה שהוא לא יילך עם חולצה כזאת פתוחה..מה הוא ערס?
ג. זה לא הגיוני שישחררו רק תמונה אחת אם זה מסט צילומים.. אז אני אישית אמחק אותה עכשיו שגיליתי שזה לא באמת ג'נס אבל אם אתן מעדיפות את הפנים שלו על גוף של אחרים אז בכיף

אני אגיד לך מה אני חושבת...

יכול להיות שאת צודקת , ויכול להיות שלא, אם התמונה אכן מזויפת - אז המישהי שזייפה -זייפה טוב כי לא נראה שיש פגם בתמונה שמראה שהיא אכן מזויפת . אבל ... אגיד לך מה, אם התמונה אכן אמיתית , אז היא צולמה ממזמן , וזאת משום שאם תסתכלי על הפרצוף של ג'נס(הפרצוף המהמם שלו) תראי שהוא נראה ממש ממש צעיר יחסית לעונות ה-5-6 . ובשאר העונות , בשאר התמונות של ג'נס (משנים קודמות) יש לו כמה וכמה תמונות שבהם הוא עם חולצה פתוחה, או דברים אחרים פתוחים (חחח סתם סתם) , אבל ברצינות , יש לו תמונות שגופו ממש חשוף. אז בלהתחשב בזה - יש סיכוי שהתמונה אכן אמיתית.

חחחח אוקיי..

אני בהחלט מסכימה איתך שהזיוף מצויין! לגבי הפנים היותר צעירות..את צודקת. ניסיתי לרפרף אם אני רואה איזה תמונות מסט צילומים שהפנים שלו תואמות אבל אין לי כוח ואני צריכה ללמוד
משהו בידיים גם לא נראה כמו הידיים שלו..נדמה לי שאני רואה קעקועים..ואומנם יש לו טבעת על האצבע הנכונה אבל זו לא הטבעת שיש לו תמיד (היא מכסף) ולגבי תמונות שהוא עם חולצה פתוחה..יש אולי כמה ישנות אבל בדר"כ הוא לא חושף את עצמו כי הוא עושה לנו דווקא..

למעלה