לא הבנתי מה זה "סיימנו את השירטוט"
אם עשיתם שירטוט לבד - אני לא ממליצה על זה. לדעתי אדריכל, שזו העבודה שלו, יכול לשרטט ולתכנן בית הרבה יותר טוב מכל אחד כי הוא לומד איך לחסוך בשטחים מבוזבזים, איך להצמיד יופי לפונקציונליות ואיך לחשוב גם על החזית תוך שהוא משרטט את הפנים. כשהולכים לאדריכל לא כדאי לבוא עם שירטוט כדי לא להגביל אותו ואת הדמיון שלו לייצר עבורכם מה שאתם צריכים. אני ממליצה
לבוא עם פרוגרמה. לא עם שירטוט (מקשרת לך את הפרוגרמה שלי... זה הבלוג שלי רק שכחתי את הסיסמא אז אני לא יכולה להמשיך למלא, חבל...). עם זאת בהחלט יש מקום למצוא תמונות שאתם אוהבים ברשת - הן של פנים והן של חוץ ולהדפיס ולהגיד לאדריכל "זה הסגנון שלנו". אני למעשה עשיתי "קלסר" קטן שהכיל ככה: 1. פרוגרמה 2. דף מידע מהרשות לגבי התב"ע 3. שירטוט של המגרש בגדול (הוצאתי תשריט מהועדה המקומית. כזה שמראה את כל המגרשים בבת אחת. כדי לראות מיקום, כיוונים, יחסי אורך ורוחב וכו'). 4. תמונות מודפסוץ (4-5) מרחבי הרשת שהביאו את הסגנון אותו אני אוהבת. לגבי חיפוש תמונות: אני הלכתי לאתר של
Archijob תחת הקטגוריה "אדריכלים" ופשוט הסתכלתי אתר-אתר של אדריכלים על בתים שהם מציגים לראווה באתרים שלהם, עד שמצאתי את הסגנון שלי. כל פעם שמרתי תמונות שאני אוהבת. והמלצה לגמרי אישית מטעם לגמרי אישית שלי:
שרון נוימן. אני אוהבת כל מה שהאישה הזו עושה (ביקשתי ממנה הצעת מחיר - היא אישה נחמדה ביותר, נעימה, נגישה, מבינה, מקסימה. אבל יקררררה מאד. מה שנקרא "לעשירון העליון"). באתר שלה תסתכלו על "בית בגבעת עדה", "בית במושב בשרון" ו"בית בכפר הס" ותמצאו בדיוק את מה שתיארתם.