תמונות חיפושית

edi76

New member
תמונות חיפושית

שלום לכולם כפי שציינתי לפני כמה שבועות אז יש לי חיפושית כבר 14 שנה שנת 70 1300 בחצי השנה החלטתי לשפץ אותה עשיתי רצפה חדשה צבע חדש גג וריפודים חדשים בנצרת נשאר לי רק את ריפוד המושבים ועוד כמה דברים קטנים אם מישהו יכול לעזור לי אז חסרה לי מראה פנימית וחסר לי הפלסטיק שממנו יוצא האויר החם ברצפה בצד שלי הנהג חסרים לי עוד כמה דברים אבל חבר שנסע לארה"ב כבר יביא לי תגידו האתר CIP1 הוא בסדר או שיש עוד אתרים מקווה שתהנו מהתמונות ואשח לקבל תגובות ועצות דרך אגב אני מהגליל העליון לכן די קשה לי להגיע למפגשים ביום שישי אבל לטיולים בצפון אשמח להצטרף אז שיהיה יום טוב לכולם

Avi 66

New member
באמת יפה, תהנה ממנה .

אני קניתי הרבה חלקים מCIP1 רק תשים לב שיש להם חלקים בדרגות איכות שונות וכך גם המחיר בהתאם.

edi76

New member
CIP1

שאלה בקשר לאתר מארה"ב אני יכול להזמין ישירות מהארץ? ןאיך אני מבצע את ההזמנה ואם יש מכס על החלקים אשמח אם תוכל לייעץ לי תודה ויום טוב

אדי תתחדש גוון יפה מאד ../images/Emo24.gif

לגבי חלקים תפנה לרובי 054-5879806 חבר במועדון הוא יעזור לך בהצלחה

Avi 66

New member
אתה יכול להזמין להזמין מהארץ דרך האתר שלהם או

בטלפון. עלייך להצטייד בכרטיס אשראי בין לאומי. על כל משלוח מחו"ל שעלותו מעל 50 דולר כולל משלוח משלמים בד"כ מכס. לפעמים זה עובר בלי ונשלח לסניף הדואר בעיר שלך. כמו כן כמו שאמרו לך דבר אם רובי הוא מייבא חלקים ברמה טובה וזה חוסך לך הרבה כאב ראש של הזמנה , התרוצצות למכס ובד"כ גם עצבים כי המוכסים הם ח***ת ואוהבים לעשות לנו את החיים קשים.

navinav

New member
עכשי אני מבינה

לאן נעלמה התכלת :) כל פעם עברתי וראיתי אותה עד שיום אחד נעלמה יפה לך :)

למעלה