והאחרונה
ל ליה הבובעעע New member 26/2/06 #5 התמונה ה3 זה בנות ביקשו ממני לשים את התמונות האלה כי רק לי יש אותם זה בבית של ידידה שלו היא כבר לא כל כך בקשר איתו והיא שלחה את התמונות האלה לחברה שלי!
התמונה ה3 זה בנות ביקשו ממני לשים את התמונות האלה כי רק לי יש אותם זה בבית של ידידה שלו היא כבר לא כל כך בקשר איתו והיא שלחה את התמונות האלה לחברה שלי!
מ מאוהבת באושרי מי ליי New member 26/2/06 #25 חחח..!!!מ=ו=ש=ל=ם ש=ל=י אני אוהבת אותך יאפה שליי.!!!כפרה עליךך...למה לא באת אליי ??הייתי מצלמת אותך..חחח..בוק הייתי עושה לך בחינםם
חחח..!!!מ=ו=ש=ל=ם ש=ל=י אני אוהבת אותך יאפה שליי.!!!כפרה עליךך...למה לא באת אליי ??הייתי מצלמת אותך..חחח..בוק הייתי עושה לך בחינםם
מ מורוש ואושרי לנצחחח New member 26/2/06 #44 המושלמי שליייייי איזה תמונותתת נדירותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת כפרע על הכוסון שלי אושרי אני אוהבת אותךךךך
המושלמי שליייייי איזה תמונותתת נדירותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת כפרע על הכוסון שלי אושרי אני אוהבת אותךךךך
א אדם יוסף החיים שלי New member 26/2/06 #34 ../images/Emo25.gif אדריייייי אוהבתתת אותךך המוןןןןןןןןןןןןןן
ל ליה הבובעעע New member 26/2/06 #6 זה לא בבית שלו אני כתבתי בהודעה!! זה בבית של ידידה שלו אבל עכשיו הם כבר לא כל כך בקשר זה היה ממש ממש מזמן ואינה גם תמונה שלי:
זה לא בבית שלו אני כתבתי בהודעה!! זה בבית של ידידה שלו אבל עכשיו הם כבר לא כל כך בקשר זה היה ממש ממש מזמן ואינה גם תמונה שלי:
מ מאוהבת בנוליי New member 26/2/06 #14 מ=א=ו=ה=ב=ת../images/Emo99.gif אחחחח איזהה מושלםםם!!! אגבבב....ישלו חדרר מהמםם
ל ליה הבובעעע New member 26/2/06 #16 זה לא החדר שלו!!!!!! זה חדר של ידידה שלו בבית שלה!!!!עכשיו הם כבר חלא ידידים הם כבר לא בקשר!!!וזה בכלל היה מאוד מזמן!!!!!!!!!
זה לא החדר שלו!!!!!! זה חדר של ידידה שלו בבית שלה!!!!עכשיו הם כבר חלא ידידים הם כבר לא בקשר!!!וזה בכלל היה מאוד מזמן!!!!!!!!!
מ מאוהבת באושרי מי ליי New member 26/2/06 #28 איך קראו לילדה הזאת??!!?כנסי פליז לידידה שלו שהייתה איך קוראים להה?.וואי היא ניראת לי מזה מוכרתת
L litalg06 New member 26/2/06 #10 ../images/Emo207.gif בננות כנסוו דחוףף.. למי שיש את כשתתעייפי מהעולם כנסו אליי ושלחו לי 240294394 פליזייי לאב יווו ליטלושש
../images/Emo207.gif בננות כנסוו דחוףף.. למי שיש את כשתתעייפי מהעולם כנסו אליי ושלחו לי 240294394 פליזייי לאב יווו ליטלושש