תמונות חדשות
O One Falling Star New member 23/12/05 #5 תמונות ממש יפות../images/Emo9.gifחח ממ נכון הנקודה הזו שיש לה ליד הגבה, הנקודת חן? אז ב"משחקים מהלב" (שיש עכשיו בהוט פאן) היא שמה על זה איזה נצנץ חח לא יודעת, שעשע אותי
תמונות ממש יפות../images/Emo9.gifחח ממ נכון הנקודה הזו שיש לה ליד הגבה, הנקודת חן? אז ב"משחקים מהלב" (שיש עכשיו בהוט פאן) היא שמה על זה איזה נצנץ חח לא יודעת, שעשע אותי
¥ ¥EleVatioN¥ New member 23/12/05 #7 אני לא מאמינה שהיא מוחקת..../images/Emo129.gif את הדרקון... כואב הלב לראות את זה ומה עם הנמר הענק והלא הולם שיש לה על הגב? אותו היא לא תמחוק?
אני לא מאמינה שהיא מוחקת..../images/Emo129.gif את הדרקון... כואב הלב לראות את זה ומה עם הנמר הענק והלא הולם שיש לה על הגב? אותו היא לא תמחוק?
I Im The Sun New member 23/12/05 #6 נחמד ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif מאיפה התמונות? מאיזה פרימיירה?
E EinavBIUS New member 26/12/05 #11 התמונות האלה הן לא מפרימיירה הן מגאלה (ככה רושמים?) ליתומים מכל העולם, או באנגלית אם זה יגיד לנו משהו- Worldwide Gala for Worldwide Orphans וזה מאוקטובר 2005, סתם לידע כללי
התמונות האלה הן לא מפרימיירה הן מגאלה (ככה רושמים?) ליתומים מכל העולם, או באנגלית אם זה יגיד לנו משהו- Worldwide Gala for Worldwide Orphans וזה מאוקטובר 2005, סתם לידע כללי
O One Falling Star New member 26/12/05 #15 פשש עינב , כל הכבוד על היעילות האינפורמטיבית (סתם התחשק לי לבחור במילים ארוכות ) קיצר, את מצדיקה את ה"מינוי" שלך חח
פשש עינב , כל הכבוד על היעילות האינפורמטיבית (סתם התחשק לי לבחור במילים ארוכות ) קיצר, את מצדיקה את ה"מינוי" שלך חח
Shiri from the block Active member 23/12/05 #1 היא יותר מידי רזה :|../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif אבל חוץ מזה היא יפיפייה../images/Emo13.gif
היא יותר מידי רזה :|../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif אבל חוץ מזה היא יפיפייה../images/Emo13.gif
T TetiBETTY New member 23/12/05 #8 ../images/Emo104.gifתמונות חדשות נוספות... בראנג'לינה קונים עץ חג מולד http://justjared.blogspot.com/2005/12/brad-pitt-christmas.html
../images/Emo104.gifתמונות חדשות נוספות... בראנג'לינה קונים עץ חג מולד http://justjared.blogspot.com/2005/12/brad-pitt-christmas.html
N NAJ New member 24/12/05 #9 איזה יפה! ראיתי אתמול 3 סרטים איתה! איזה כיף! טומב ריידר 2, הצלה מעבר לגבול ומשחקים מהלב! כל הסרטים היו יפים......
איזה יפה! ראיתי אתמול 3 סרטים איתה! איזה כיף! טומב ריידר 2, הצלה מעבר לגבול ומשחקים מהלב! כל הסרטים היו יפים......
N NAJ New member 24/12/05 #10 נצל"ש! ראיתם סיפורי הוליווד?! היה כזה יפה! ואנג'לינה הוסיפה יותר ליופי ...
ד ד נ י א ל ו ש ה New member 26/12/05 #17 פיספתי ניר../images/Emo10.gif הגעתי בדיוק חמש דקות לפני שנגמר, כמה התבאסתייייייייייי.. אוףףףף, זה תמיד קורה ליייי
פיספתי ניר../images/Emo10.gif הגעתי בדיוק חמש דקות לפני שנגמר, כמה התבאסתייייייייייי.. אוףףףף, זה תמיד קורה ליייי
E EinavBIUS New member 26/12/05 #18 לא נורא יהיו עוד טריליון שידורים חוזרים, זוכרים כמה פעמים הם שמו "נחשפים"? וזה כבר היה מה זה לא מעודכן...
לא נורא יהיו עוד טריליון שידורים חוזרים, זוכרים כמה פעמים הם שמו "נחשפים"? וזה כבר היה מה זה לא מעודכן...
E Elektra Natchios Guest 27/12/05 #19 ../images/Emo2.gifעינב! זה הקליט! בסוף הגשם לא הפריע! ראיתי, היה אחלה אף פעם לא שמעתי על מה שקרה בסט של נערה בהפרעה, היה מעניין . ואמא שלה... יפייפיה!
../images/Emo2.gifעינב! זה הקליט! בסוף הגשם לא הפריע! ראיתי, היה אחלה אף פעם לא שמעתי על מה שקרה בסט של נערה בהפרעה, היה מעניין . ואמא שלה... יפייפיה!