תמונות חדשות

irene17

New member
תמונות חדשות

יש פה, תמונות ממסיבות האפטר של האמי, הרוב של לוסט, אבל יש כמה מאוד מהממות של קריסטן ואחת של ג'ייסון. מעניין למה היא החליפה שמלה, אבל אני חייבת להגיד שהשימלה הזאת נראית הרבה יותר טוב מהקודמת. הקודמת הייתה ממש יפה בחלק העליון אבל לא אהבתי את החלק התחתון.

irene17

New member
וכרגיל הקישור לא יצא

הנה שוב ולכל מקרה שזה בכל זאת לא יצא, הנה זה: http://www.livejournal.com/users/indilime/762647.html?style=mine#cutid1

irene17

New member
מסכנה קריסטן

זה מהצ'ט של קריסטין ויץ': Just how good is the Veronica Mars season-two premiere? Five words: Un. Be. Liev. A. Ble. Like, out-of-this-world amazing! By the way, I saw K. Bell at the TV Guide party last night, and it was the first time I've ever seen her looking a little...glum. I told her she did an amazing job onstage, but she didn't seem all that convinced, asking if I could tell that she almost fell at one point. Yes, on top of it all (talented, gorgeous, sweet, you name it), she is also truly humble. What are the odds? Also, I had an adorable interaction with her at the Us Weekly party on Friday, which I'll bring to you Friday in a video clip. מסכנה! בכלל אין לה מה להרגיש רע, הכמעט נפילה הזאת לא הייתה אשמתה, וחוץ מזה היא הייתה מעולה. ויש לה קול מהמם - אין לה מה לדאוג מהביקורות הרעות - אפשר לחשוב, האמי איידול? ביג דיל, וחוץ מזה אין דבר כזה כמו פירסום רע, זה תמיד טוב שמדברים עליה, אולי זה יביא עוד צופים.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאויש זה לא היה כזה נורא!

מה היא נכנסת לדיכי מזה... מושלמת... זה היה מהמם! היא שרה מדהיםםםם וזו הייתה מעידה קטנטונת! אגב, איזה פרסום רע?! למה שמישהו יגיד משהו על הכמעט-בקושי-שמים-לב-נפילה הזאת?

irene17

New member
לא אמרו על זה

די אמרו שהיא שרה לא משהו ושההופעה כולה הייתה לא משהו, מביקורות בעיתונים.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifמה? איזה מגעילים!

הייתה לה אחלה הופעה והיא שרה מדהים! כשראיתי את זה חשבתי לעצמי "למה היא לא שרה ככה בורוניקה מארס?" ואז חשבתי על זה שהיא הייתה צריכה לשיר רגיל כזה ולא מקצועי כי ורוניקה לא זמרת וזה :/

Nitzan122

New member
../images/Emo2.gif באמת../images/Emo35.gif

טוב נו מבקרים נהנים לקטול והם כמעט תמיד לא יודעים על מה הם מדברים, גם במוזיקה גם בקולנוע, וכולנו ראינו איך היא שרה
מסקנה- מבקרים לא יודעים כ-ל-ו-ם

Nitzan122

New member
איזה יפה../images/Emo99.gif

ומסכנה... למה היא עצובה?
ה(כמעט)נפילה לא הייתה כזאת נוראית האמת שבכלל שמתי לב לזה רק אחרי שאמרו לי, זה ממש לא נורא והיא הופיעה מדהים!!

Lirchu

New member
איייי יפיופהההה! ../images/Emo99.gif

ורציתי להגיד...זה הזכיר לי...כשצלמו אותה לפני הטקס ועל השטיח האדום היא לא נראתה שמחה במיוחד - אני לא יודעת למה וזה עצוב לי
בד"כ היא נותנת חיוכים זוהרים גדולים ויפים כמו שהיא יודעת אבל השנה זה לא היה...לדעתי עבר עליה משהו לא נחמד וזה נסחב עד לסוף הטקס התמונות מהמסיבה שאחרי נראות קצת יותר טוב
אולי ההופעה והכל עזרו לה להשתחרר קצת. ושאנשים ישתקו עם ה"נפילה" הזאת....עד מילה אחת והם יפלו בעצם! ואני יהיה זאת שתגרום לכך!
בקיצור - קריסטן שלנו גדולה מהחיים! אין עליה! וגם לא תהיה!

Nitzan122

New member
חחח אבל

הנפילה הייתה אחרי השטיח האדום... אולי סתם לא היה לה יום מוצלח במיוחד... קורה...

Lirchu

New member
מי שאמר שההופעה של קריסטן

היתה לא מוצלחת הוא דפוק בשכל וקנאי מסריחחחחחחחח!!!!!! (סליחה - הייתי חייבת) אוף מה קרה לה? היא לא נראתה שמחה בכלל (ואני מדברת על לפני ההופעה)

אכן כן!!

קריסטן היתה פשוט מדהימהה! שלא תהיה עצובהה! היא כזאת חמודהה ואחת מהשחקניות הכי שוות וחמודות שהיה שם בכלל באמי הזה..

Lirchu

New member
ב-ד-י-ו-ק../images/Emo70.gif

אם היא לא הייתה מופיעה שם כל האמי הזה לא היה שווה כלום! נאדה! נאט'ינג! חהחה

למעלה