תמונות חדשות

שרית7

New member
אח ראש כרוב יש לי קטע קטן של גלי

בשחור לבן. שהיא יוצאץ מתוך חבית ומתחילה לשיר "שמי גלי, ואני שייכת עכשיו לחבורת ראש כרוב, השאר זה לא חשוב..."

קלטת נהדרת ../images/Emo47.gif

חבל שעוזי חיטמן ז"ל כבר אינו איתנו
יש לי את הקלטת הזאת ופשוט חוויה לשבת ולצפות בה. התמונה הזאת היא מהשיר על בר-כוכבא.

שרית7

New member
ברמת קלטת נהדרת לילדים

בקלטת הזו שרים שירים של כל חגי ישראל. גלי ממש מתוקה שם. אני אישית הכי אהבתי את הביצוע של לילות הקיץ החמים, ואלי אלי של חנה סנש, ביצוע מצמרר של גלי. הקלטת יצאה לפני המון שנים כשגלי עדיין היתה נשואה לאודי הרשקוביץ, אין לי מושג אם היום ניתן להשיג את הקלטת הזו

אני חושב שעדיין ניתן להשיגה בחנויות

היא חלק מהסדרה "שירים קטנים" ואני חושב שעדיין הקלטות האלה נמכרות. הקלטת הזאת אם אני זוכר היא מ-1992. השירים שאהבתי בביצועה של גלי הם "מלאו אסמינו בר" "שיבולת בשדה" ו"סלינו על כתפינו".

עדי 345

New member
לא ניתן להשיג !!!

לפני מס' שנים ניסיתי להשיג את הקלטת לבן שלי (זה כמובן היה תירוץ עלוב בלבד.....) ומצאתי רק את קלטת האוסף של "שירים קטנים".זהו לקט מתוך 8 קלטות סה"כ, וגלי מופיעה שם רק ב- 4 שירים ("בר כוכבא", "ניצנים נראו בארץ" ועוד 2 ששכחתי). לא יצא לי לראות את הקלטת כולה, לצערי! זה בטוח שנצטרך פעם לעשות יום / יומיים של הקרנות של הרבה דברים שמפוזרים אצל כל אחד מהמשתתפים (בעיקר אצל שרית ורובי נדמה לי)

שרית7

New member
לי אין בעיה בשמחה. אפשר אולי לראות

למי שמורות הזכויות בקלטת או מי משווק אותה ולנסות דרכם להשיג עותק. לא היה אכפת לי להקליט לך עותק אם אתה רוצה.

פרטים שרשומים על אריזת הקלטת

כל הזכויות שמורות:MOOREVIEW הופק ע"י סרטי סקופוס הפצה:אמ.סי.איי רח' הברזל 21 ת"א 69710 טלפון: 03-497119 פקס: 03-497129 * מספרי הטלפון הם בני 6 ספרות,כלומר מן הסתם אינם מעודכנים. * הקלטת היא מס' 7 בסדרה.

למעלה