תמונות חדשות... סורי על האיכות... מהטלוויזיה הגרמנית..
T tatababa New member 8/12/03 #11 ../images/Emo68.gif את זה אני עשיתי... אולי אני אשפץ אותו עם תמונות באיכות קצת יותר גבוהה?.. נראה לגבי זה
../images/Emo68.gif את זה אני עשיתי... אולי אני אשפץ אותו עם תמונות באיכות קצת יותר גבוהה?.. נראה לגבי זה
P p i n g o New member 8/12/03 #12 באמת אולי כדאי... חחח ../images/Emo6.gif אם אני אשים את זה על המסך שלי זה ייראה ממש זוועתי.. אה, ואם יש לכם טפטים משלכם אתם מוזמנים לשרשר ואני אוסיף לגלרית הטפטים שלנו (הכוונה רק לטפטים שאתם יצרתם).
באמת אולי כדאי... חחח ../images/Emo6.gif אם אני אשים את זה על המסך שלי זה ייראה ממש זוועתי.. אה, ואם יש לכם טפטים משלכם אתם מוזמנים לשרשר ואני אוסיף לגלרית הטפטים שלנו (הכוונה רק לטפטים שאתם יצרתם).
E eyalush001 New member 8/12/03 #13 איזה חמודים אתם אבל.... אני סתם בס"הכ צחקתי בגלל שתמונות מיקרוסקופיות.. תודה בכל זאת אתם כאלה מתוקיייייייייייייייייים..
איזה חמודים אתם אבל.... אני סתם בס"הכ צחקתי בגלל שתמונות מיקרוסקופיות.. תודה בכל זאת אתם כאלה מתוקיייייייייייייייייים..
ס סקייטר גירל New member 8/12/03 #18 וואו הוא ממש יפה!!!! תגיד אמממ איך מכינים דברים? גם אני רוצה להכין דברים שיכנסו לגלריות!
ס סקייטר גירל New member 8/12/03 #16 ../images/Emo9.gif אניה כי אוהבת את הטפטים של WHERE THE WILD ROSES שלך וכבר אמרתי את זה מספר פעמים פשוט מושלמים נקודה
../images/Emo9.gif אניה כי אוהבת את הטפטים של WHERE THE WILD ROSES שלך וכבר אמרתי את זה מספר פעמים פשוט מושלמים נקודה