תודה! איזה תמונות יפותת!
S shiray New member 4/10/03 #22 בבקשה! אתמול ממש לפני שהלכתי לישון ראיתי אותן... ואלה ממש תמונות מדהימות! פייר אם ניקול לא הייתה שחקנית כזאת מוכשרת נראה לי היא הייתה הופכת להיות דוגמנית או משהו...
בבקשה! אתמול ממש לפני שהלכתי לישון ראיתי אותן... ואלה ממש תמונות מדהימות! פייר אם ניקול לא הייתה שחקנית כזאת מוכשרת נראה לי היא הייתה הופכת להיות דוגמנית או משהו...
P Padme Amidala New member 4/10/03 #23 נכון! ../images/Emo13.gif יש לה את כל הנתונים להיות דוגמנית... אבל מה, היא נראית לי יותר מידי אינטיליגנטית כדי להיות אחת כזאת. היא טובה מזה
נכון! ../images/Emo13.gif יש לה את כל הנתונים להיות דוגמנית... אבל מה, היא נראית לי יותר מידי אינטיליגנטית כדי להיות אחת כזאת. היא טובה מזה
ד דניאל בת16 New member 4/10/03 #24 צודקת בהחלט../images/Emo70.gif תמנות מהממות אחת אחת ניקול פשוט מושלמת אין מה להגיד. שחקנית מצויינת, שרה מדהים, יפיפייה אמיתית, נחמדה מאוד ובטח גם חכמה בצורה יוצאת מן הכלל...
צודקת בהחלט../images/Emo70.gif תמנות מהממות אחת אחת ניקול פשוט מושלמת אין מה להגיד. שחקנית מצויינת, שרה מדהים, יפיפייה אמיתית, נחמדה מאוד ובטח גם חכמה בצורה יוצאת מן הכלל...