תמונות חדשות

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

infatuation

New member
אוווווווווי איזה חמודים!!!!../images/Emo9.gif

(סליחה אני פשוט מכורה לחתולים!) וכמובן שגם היא ממש חמודה! והיא נראית כ"כ שמחה! תודה על התמונות

BaBa LiVe

New member
זה כ"כ עצוב וקצר!!!!!

אני לא יכול יותר לראות את אלאניס ככה! בקצר כזה! ואני כבר שלושה ימים לא שמעתי שירים שנכתבו אחרי ה"וואן טור"!! שהיה מדהים!! ולדעתי השיא של אלאניס היה בוואן טור!! מה דעתכם?? והבגדים...החצאית על המכנס...זה היה יפה! והשיער! והשירים! העוצמתיים (כמו נוט דה דוקטור, ג'וינינג יו ודט איי ווד בי גוד!) עכשיו היא סתם הולכת עם חזיות ורשת, והשיער.... אה השיער....דעתכם בנושא?

avivs

New member
האמת

שאני מעדיף את השיער ככה. כבר שנים היא עם אותו השיער, הגיע הזמן לשינוי. ומה זאת אומרת כבר שלושה ימים לא שמעת שירים חדשים? כמה כבר שמעת?

BaBa LiVe

New member
תראה...

אני אחד ששומע כל היום אלאניס.... אז...אני שומע הכל! נמכל התקופות... אז עכשיו... אני תקוע על סביבות 99-00!! האמת שהשיר היחידי שחסר לי הוא..."21 טינג'ס" שהוא הכי יפה! כלומר הם שירים טובים....אבל...לא יודע!

BaBa LiVe

New member
אהה! זה הסבב הופעות של 2000

שהיא הייתה בארץ, איסטנבול, ביירות....וכד'.... בכל המקומת הנידחים! שהיא לא תחזור \אליהם אף פעם (אמונתי) אמן ואני טועה!)

לדעתי....

הסיבוב ההופעות של ג'אנקי (כולל ואן טור והסיבוב הופעות עם טורי אימוס) היה הסיבוב הופעות הכי טוב של אלאניס! אבל גם אנדר היה סיבוב מעולה שבו אלאניס התפחה לאללה מבחינה מוסיקלית ובאיך שהיא מופיעה על הבמה (לדוגמא purgatoring המחולק לשלוש===>גאוני)

BaBa LiVe

New member
לינק לאיזה ראיון חדש עם אלאניס

עם תמונות מהדי וי די! מהתכנית שהיא הייתה בה אתמול... ושרה שלושה שירים: הנדס קלין הד אובר פיט ו8 איזי סטפס http://www.msnbc.com/news/962176.asp?cp1=1

DreamS_HunteR

New member
בקשר לסיבובי הופעות..

אלאניס הייתה פה בישראל, מתי? מי היה? יש תמונות?

BaBa LiVe

New member
עכשיו! אפשר להוריד את השירים

והראיון...מיום חמישי!! סוף סוף צילום רשמי ל 8 איזי סטפס! תהנו!

למעלה