תמונות חדשות כאן. ג'ני הסתפרה יותר קצר וזה.. נחמד.. טאש נראית אותו דבר, וליז... ליז נראית מוזנחת..
M Miss Kitty New member 17/8/03 #1 תמונות חדשות כאן. ג'ני הסתפרה יותר קצר וזה.. נחמד.. טאש נראית אותו דבר, וליז... ליז נראית מוזנחת..
? (: New member 17/8/03 #2 הייי הייי קוראים לי אחינועם... אני עוד מעט בת 16.... וכמובן שאני הכי אוהבת את ליז....איך אפשר לא לאהוב אותה?!?!?!
הייי הייי קוראים לי אחינועם... אני עוד מעט בת 16.... וכמובן שאני הכי אוהבת את ליז....איך אפשר לא לאהוב אותה?!?!?!
? (: New member 18/8/03 #6 מממ... בערך שנה וחצי... מאז הפעם הראשונה ש- whole again היה בטלויזיה.... ממתי את מעריצה אותם
M Miss Kitty New member 18/8/03 #7 התחלתי לאהוב אותן בערך מWHOLE AGAIN, אבל נהייתי מעריצה לפני.. אמממ... לפני קצת פחות משנה.. נראה לי..
C Craz¥ L New member 18/8/03 #4 איכסססססססס../images/Emo5.gif לא אוהבת גיני עם שיער קצר שני חמודה יש לך במקרה את הפונט של גירלס אלווד דוגמא אני אראה לך אהה ועוד משהו את יכולה לשלוח לי את הפונט שעשית לליזי את החתימה כי הוא בדיוק כמו של mtv hits בבקשהההההההההההההההה
איכסססססססס../images/Emo5.gif לא אוהבת גיני עם שיער קצר שני חמודה יש לך במקרה את הפונט של גירלס אלווד דוגמא אני אראה לך אהה ועוד משהו את יכולה לשלוח לי את הפונט שעשית לליזי את החתימה כי הוא בדיוק כמו של mtv hits בבקשהההההההההההההההה
M Miss Kitty New member 18/8/03 #8 אין לי כזה..../images/Emo3.gif ולאיזו חתימה את מתכוונת? מה שיש לי עכשיו של ליז?
J jenni frost New member 18/8/03 #10 איכסס../images/Emo70.gif ../images/Emo118.gif למה ג'ני הסתפרה בעע זה מגעיל חבל שהיא מכערת את עצמה כי היא פ-צ-צ-ה
איכסס../images/Emo70.gif ../images/Emo118.gif למה ג'ני הסתפרה בעע זה מגעיל חבל שהיא מכערת את עצמה כי היא פ-צ-צ-ה
G GlitterKitten New member 18/8/03 #11 היי היי היייייייייייייייייייייייי לדעתי ג'ני מדהימה עם השיער ככה!!!!!!!!!! אז לא ללכלך