תמונות חדשות ברשת

תמונות חדשות ברשת

קודם כל, תמונה של ה"פנטסטיק פור" שיצאה בגליון "פיפול" שך השבוע (נדמה לי שזה השבוע...). תמונה מדהימה !!!!!!!!!!! בן נראה פשוט

מישה וריצ'ל

כתבה על ריצל ומישה, אמממ ממש לא זוכרת אם הכתבה מכילה ספוילרים, אז מי שלא אוהב לדעת עדיף שרק יסתכל על התמונה.

עוד מישה וריצ'ל

שוב, אני לא זוכרת אם זה מכיל ספוילרים, אז מי שלא אוהב לדעת מה קורה, עדיף שרק יסתכל על התמונות

וואיי תודה רבה!!

איזה תמונות יפיות אהבתי את הכתבה של רייצ'ל ומישה! חמודות

חח כן אני עכשיו אעלה פשוט

רק היום הגיע הסורק מהתיקון שנייה ואני מעלה

תודה על התמונה ../images/Emo140.gif

הם השתמשו בתמונת הפרומו של העונה השניה, אני מכירה את התמונה הזו ובן באמת נראה בה טוב !!! הנה התמונות "מראש-אחד" (כל הזכויות שמורות ל-simple plan rulez ): תמונה 1 תמונה 2

dht160

New member
או ! זאת תמונה לרקע

למישהו יש אותה באיכות קצת יותר גדולה ?

GaloshiT

New member
גאדדד כבר אמרתי שהתספורת הזו

פשוט מדהימה לו???!!!!!!!

התספורת מדהימה !!!

בן כבר מעבר לחתיך בתמונה הזאת, הוא פשוט @$#$^@#^%&@!~!@

תקציר

הסיפור המרכזי: טריי, אח של ראיין, השתחרר מהכלא. סנדי מציע לראיין שטריי יגור איתם לתקופה מסוימת עד שימצא עבודה ודירה, ריאן בהתחלה לא מתלהב, אבל בסוף מסכים. סנדי נותן לטריי כסף לקנות בגדים וכמה דברים בסיסים, וראיין ומריסה הולכים עם טריי לעזור לו בקניות. בחנות הבגדים-המוכר חושד שטריי גנב משהו מהחנות והוא מבקש לראות את שקיות הקניות שלו, טריי נכנס להתקף עצבים וזורק את כל התכולה של השקית על הרצפה וכמעט מרביץ למוכר בחנות. מאוחר יותר בפרק, ראיין מגלה אצל טריי שעון שטריי הסתכל עליו בחנות, הוא מאשים את טריי בגניבת השעות וטריי מתעצבן עליו ועוזב, ראיין נוסע לצ'ינו יחד עם מריסה ומוצא את טריי באיזה בר, הוא מנסה לשכנע אותו לחזור בהתחלה טריי לא משתכנע וראיין ומריסה מחכים לו בבר ואז איזה בחור מנסה להתחיל עם מריסה וראיין מנסה להגן עליה ומתחילה קטטה בין ראיין לבין הבחור הזה והחברים שלו, ואז טריי בא ועוזר לראיין ומריסה ומסכים לחזור עם ריאן ומריסה אל הכוהנים. שאר הסיפורים בפרק: זאק חוזר, ומספר שבאיטליה הוא מצא חברה חדשה ומהממת שקוראים לה פרנצ'סקה, אבל זה מתברר כשקר שהוא המציא על מנת שסאמר וסת' לא ידעו שהוא היה בדיכאון כל הטיול שלו באיטליה בגלל סאמר. סאמר וסת' רבים (כבר שכחתי על מה) ובסוף הפרק משלימים. קיילב אומר לג'ולי שהוא ישלם ללאנס ע"מ שלא יפרסם את הקלטת של ג'ולי, אבל אז הוא מגיע אליו עם בריונים לוקח את הקלטת ולא משלם לו. אבל מתברר שללאנס יש קלטת נוספת והוא מקרין אותה במסיבה שעורכת קירסטין לרגל המגזין החדש לעיני כל האנשים במסיבה. קירסטין וקרטר מתקרבים אחד לשני. סנדי פוגש את קרטר במסיבה לרגל המגזין.

למעלה