תמונות, חברים! תמונות ! שימו תמונות שלכם בפורום ! תגלו את הפרצוף האמיתי שלכם !
J j i m m y New member 22/5/02 #1 תמונות, חברים! תמונות ! שימו תמונות שלכם בפורום ! תגלו את הפרצוף האמיתי שלכם !
א אל תמותי לי עכשיו New member 23/5/02 #5 תמונתי בכרטיס הפרטים אני השמאלי זה הפרצוף שלי על הגוף שלי דרך אגב
א אל תמותי לי עכשיו New member 23/5/02 #7 ../images/Emo91.gif אני הימני , השמאלי זה עמית , והאמצעי זה תומאס (הוא שוודי)
J j i m m y New member 23/5/02 #8 ../images/Emo46.gif תוציא את התמונה ושים בפורום ../images/Emo46.gif
א אל תמותי לי עכשיו New member 23/5/02 #12 מה?! למה שאני אוציא את התמונה ואשים אותה בפורום?! מה!? תלחץ על הכינוי שלי ותראה אותה. וכן זה נכון זכיתי בתחרות יופי כזאת על תמונה שלי כראפר מה?!
מה?! למה שאני אוציא את התמונה ואשים אותה בפורום?! מה!? תלחץ על הכינוי שלי ותראה אותה. וכן זה נכון זכיתי בתחרות יופי כזאת על תמונה שלי כראפר מה?!
V Vsilver NJ New member 23/5/02 #13 אופייייייייייייייייייייייר יא כוסייייייייייייייייייייייייייייייייי שתהיה בריא!!!!!!!!!! ערן... חבר שלך... שוודי?!!?!
אופייייייייייייייייייייייר יא כוסייייייייייייייייייייייייייייייייי שתהיה בריא!!!!!!!!!! ערן... חבר שלך... שוודי?!!?!
B badphish New member 23/5/02 #16 אוקי אני רק מזהיר אני גם מכוער וזה גם תמונה גרועה עם מסתכלים ממש מקרוב אפשר לראות שאני אחרי 5 שעות טיסה ושלוש שעות נסיעה
אוקי אני רק מזהיר אני גם מכוער וזה גם תמונה גרועה עם מסתכלים ממש מקרוב אפשר לראות שאני אחרי 5 שעות טיסה ושלוש שעות נסיעה