תמונות ושאלות 2

Master Stav

New member
תמונות ושאלות 2

תחנת האוטובוס בפתח שכונת צורן על רחוב לב השרון יש לי תחושה שב8 שנים האחרונות איש לא טרח להעביר עליה אפילו לא לכה שלא נדבר על קצת צבע התחנה כולה מרוחה בגרפיטי של ילדים משועממים ובאופן ככלי עץ שלא מטפלים בו ....נרקב .....

Master Stav

New member
מול התחנה ....לוח מודעות בסגנון פיזה

אני מבין את הצורך של פרנסי היישוב באטרקציות אבל להעתיק תא מגדל פיזה ....ועוד בצורה כל כך ...ובכן מגעילה ? מעבר לגועל הנפש על הצורה שזה נראה ....יש פה סכנה ... הילדים שלנו משתמשים במנה הקרוב ללימודי חוגים שונים ילדים משחקים עם דברים ובמיוחד עם דברים מטים ליפול ומתנדנדים למה מחכים ? שילד יפגע ?

Master Stav

New member
מגולמניה או תעלול בחירות ?

שנה שעברה לא היו ביישוב שום שלטים של זסהירות בדרכים בחתימת היושב בראשות המועצה עכישו יש שתי אפשרויות הראשונה ...מגולמניה שהרי לא רק ראש המועצה קיים איפה עוד 10 חברים ? האפשרות השניההיא ...תעלול בחירות שהרי על כל השלטים האלו חתום ראש המועצה ....האביר הלוחם בדרכים ...... הנה שני דוגמאות השמאלית ניתלתה על גן ילדים ואילו הימנית על גדר בית הספר לב רן ..... ** נעשתה פנייה בכתב הבוקר לועדה המשפטית של הבחירות לבדיקה האם זה חוקי ....אני מחכה לתגובתם .

Master Stav

New member
מכתב הפנייה אל משרד המשפטים

שלום לכם אני תושב היישוב צורן קדימה שבשרון זוהי שנת בחירות למועצה המקומית בימים אלו התמלא הישוב במודעות של זהירות בדרכים מודעות עליהן כולן חתום ראש המועצה המכהן המודעות תלויות על גדרות בתי הספר וגדרות גני הילדים של המועצה האם מדובר בתעלול בחירות ? שנה שעברה באותו תאריך לערך לא היו שום מודעות כאלו האם מודבר בעבירה על החוק או שמדובר בתעלול בחירות מה שנקרא חוקי אבל מסריח לתגובתכם המהירה אודה סתיו אדם מנהל פורום צורן קדימה בתפוז http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=2062 טלפון נייד : 054-4716703 כתובת הדואר האלקטורני המדוברת היא : [email protected]

motisisr

New member
אותי מטריד מי מממן את השילוט

אם זאת הרשות לזהירות בדרכים או מי מהגופים שרשומים על השלט אז מבחינתי זה ממש בסדר והמטרה מקדשת את הכל ואם מישהו רוצה ששמו יתנוסס על שלט בבקשה... מה שאותי יותר מטריד אם (חס וחלילה) השלטים מומנו מתקציב העירייה אז באמת זאת חוצפה וצריך לחייב את ראש המועצה לממן את השלטים מכיסו !

Master Stav

New member
אני אבדוק זאת עוד היום .....

גרמת לי פתאום להרים גבה שואלת ....

Master Stav

New member
הודעת מיל שנשלחה בעניין זה למועצה היום

**העתק מכתב זה יכנס לפורום צרון קדימה בתפוז** אבקש לדעת את מקור המימון לשלטים הצהובים שהוצמדו לכל בתי הספר והגנים בישוב בנושא זהירות בדרכים . בתודה סתיו אדם תושב צורן קדימה מנהל פורום צורן קדימה בתפוז

Master Stav

New member
בתגובה טלפונית

אוסנת : המועצה הלאומית לבטיחות בדרכים לטעמי כשר ...אבל מה זה מסריח .......

motisisr

New member
:)

א. אמרה ונישארה בחיים, אני הייתי מנסה לקבל את אישור המועצה לבטיחות בדרכים ב. בתמונה השילוט נראה יותר מרשים אם לא הייתי מציין את העובדה שיש גם מי שחתום על השילוט לא הייתי שם לכך לב ג. כבר אמרתי קודם אם השלט (העלוב) הזה יציל פגיעה מילד אחד אני מוכן שגם אבו מאזן יחתום בתחתיתו

Master Stav

New member
../images/Emo189.gif

1. אנסה 2. לצערי הרב היו רבים וטובים שראו את השלטים והרימו גבה 3. אני בספק רב אם אישהו באת טורח להתסכל על שלטים שכאלו למעט הגימיק בעניין ...אין בו כלום

kirschi

New member
יש אימרה מפורסמת...

שלט "רגע של חוסר תשומת לב עלול לעלות בחיי אדם" עלול לעלות בחיי אדם. אני בספק אם שלט לנהגים להזהר בכביש עוזר במשהו, חוץ מאשר להסב את תשומת לב הנהג מהכביש למקום אחר. עדיף לדעתי להשתמש בתקציב באופן יעיל יותר

למעלה