תמונות בעיתיות

softy

New member
תמונות בעיתיות

העלתי 9 תמונות לאתר 2 ניראות וכל השאר לא. במחשב שלי בזמן העבודה על הדף כולן ניראות היטב, רק אחרי שאני מעלה אותן לאתר הן לא ניראות, למרות שהן נמצאות בספריה הנכונה והקוד רשום היטב. למישהו יש פתרון? זהו הדף המדובר. סופטי

softy

New member
תעלומה ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

כל 9 הקבצים שהעלתי לאתר היו בפורמט JPG ושקלו כל אחד בערך 40 קילו. רק 2 מהם אפשר היה לראות בדף האתר כל השאר פשוט לא נפתחו.< להזכירכם שאצלי במחשב הם נראים טוב> רק אחרי שהעברתי את הקבצים לפורמט GIF וכל אחד מהם קיבל משקל של 300 קילו ניתן היה לראות אותם באתר. מישהו אולי יכול להסביר לי את התופעה? בתודה מראש סופטי

yanivfel

New member
אחרי המעבר לGIF היו להן אותיות ->

-> קטנות בשם הקובץ... קבצים בעלי שמות עם אותיות גדולות באנגלית (Capital letters) לא מוצגים. זו בעיה ידוע של UNIX שמארח לך את האתר ואין לזה שום קשר לפורמט של התמונות.

softy

New member
בדקתי חזור ובדוק

השתמשתי אך ורק באותיות קטנות העלתי את הקבצים יותר מפעמיים, ניסיתי לשנות את שמות הקבצים, נסיתי להעלות אותם בדפים אחרים. גורנישט, התמונות עמדו בסירובן להראות את עצמן תחת JPG. סופטי
מתוסכל

noa_f

New member
שמע, התמונות שלך ענקיות! וכבדות!

הן מופיעות שם: פשוט לוקח המון זמן עד שהן עולות! 40K לתמונה זה המון! כל העמוד צריך לשקול ככה בערך. (יש לי מין פיצ´ר שבודק משקל כל התמונות בדף - לקח לו המון זמן לטעון ולי יש אינטרנט מהיר!) לא מובן לי למה הן צריכות להיות כל כך גדולות וכבדות כשבדף הראשי שלך הן מופיעות בקטן. בנה עוד עותק של תמונה קטנה מכל תמונה גדולה, ואותה תשים בריבועים שבדף הראשי. מי שמתעניין בתמונה כלשהי מקרוב- יחכה בסבלנות לטעינה של התמונה שלו (ורק אחת כל פעם).

למעלה