תמונוץ חדשות... אמממ יכול להיות שלא אבל אני עדיין לא ראיתי אותם....תהנו.
J j u n k New member 30/7/02 #1 תמונוץ חדשות... אמממ יכול להיות שלא אבל אני עדיין לא ראיתי אותם....תהנו.
J j u n k New member 31/7/02 #4 וואו! את זאת אתם חייבים לראות... גם אני רוצה אמא!!!!!!!!!!!! יש לי עוד חודש יומולדת ואני אשמח לכזאת עוגה נהדרת.
וואו! את זאת אתם חייבים לראות... גם אני רוצה אמא!!!!!!!!!!!! יש לי עוד חודש יומולדת ואני אשמח לכזאת עוגה נהדרת.
J j u n k New member 31/7/02 #5 צומת חוצות של אלאניס קבלו קבלו במחיאות כפיים את הדוגמנית (?!)...טוף שיהיה: (אני התלהבתי רק מהעניין שזה צומת חוצות שלה)
צומת חוצות של אלאניס קבלו קבלו במחיאות כפיים את הדוגמנית (?!)...טוף שיהיה: (אני התלהבתי רק מהעניין שזה צומת חוצות שלה)
A AdiBaba New member 31/7/02 #6 יש לי חולצה... עם התמונה שעל העוגה. אם אתם זוכרים שהאנפלאגד יצא, מי שקנה אותו (לפחות בטאוור רקורדס בעזריאלי בת"א), קיבל את החולצה תמורת נראה לי 10 שקל. אני אוהבת את התמונה הזאת. ג´אנק, תמונות מגניבות. את השלישית אני מכירה די ממזמן.
יש לי חולצה... עם התמונה שעל העוגה. אם אתם זוכרים שהאנפלאגד יצא, מי שקנה אותו (לפחות בטאוור רקורדס בעזריאלי בת"א), קיבל את החולצה תמורת נראה לי 10 שקל. אני אוהבת את התמונה הזאת. ג´אנק, תמונות מגניבות. את השלישית אני מכירה די ממזמן.
J j u n k New member 31/7/02 #7 יוסי אתה הולך לחטוף התקף לב... אוקיי תסתכל ולא תאמין...גם אני קצת אממ לא האמנתי...אבל היי קצת חומר לחרמנים שביננו..
יוסי אתה הולך לחטוף התקף לב... אוקיי תסתכל ולא תאמין...גם אני קצת אממ לא האמנתי...אבל היי קצת חומר לחרמנים שביננו..