תמונה אנג'לינה ומדוקס...
A American Starfish New member 28/4/06 #2 גמלי יש אחת ../images/Emo9.gif ממש חדשה, מהיום הם כל כך חמודיםםםםםםםם המממ... זו זהרה באמצע, או סתם ילד אפריקאי מן השורה?
גמלי יש אחת ../images/Emo9.gif ממש חדשה, מהיום הם כל כך חמודיםםםםםםםם המממ... זו זהרה באמצע, או סתם ילד אפריקאי מן השורה?
O One Falling Star New member 28/4/06 #3 אין דבר כזה סתם../images/Emo6.gifכל ילד הוא אישיות מלאה בפני עצמה! וזו נראית זהרה
O One Falling Star New member 29/4/06 #13 אה את יכולה רק לציין באיזה אתר השתמשת כדי להכין אותן? זכויות יוצרים וכו'
פ פרינצי פסה New member 29/4/06 #14 כן ברור- סורי doll-makers/candybar-doll-maker זה האתר.. אם היה לי פוטו שופ הייתי משפצרת אותה..אבל אין, עדיין יצא נחמד ותודה
כן ברור- סורי doll-makers/candybar-doll-maker זה האתר.. אם היה לי פוטו שופ הייתי משפצרת אותה..אבל אין, עדיין יצא נחמד ותודה
O One Falling Star New member 29/4/06 #16 זה בתקופה של שארק טייל../images/Emo13.gif רק משהו אחד... אם את פותחת שרשור שהוא רק בשביל תמונה שאהבת ורצית להראות, תשתדלי לשרשר אותה לשרשור תמונות שכבר קיים בעמוד (כמו השרשור הזה)
זה בתקופה של שארק טייל../images/Emo13.gif רק משהו אחד... אם את פותחת שרשור שהוא רק בשביל תמונה שאהבת ורצית להראות, תשתדלי לשרשר אותה לשרשור תמונות שכבר קיים בעמוד (כמו השרשור הזה)