תמונה....

oribarak

New member
הצלחתי לזהות 2 מהגיטריסטים האהובים

עלי באופן אישית סטיב הואי(הוו, אוהי? איך מבטאים את השם הזה, howe) ואת גילמור מה זו התמונה הזו?

oribarak

New member
אני לא יודע איך נראה קלפטון!

כל תמונה שאני רואה אותו הוא נראה שונה סתכלו עליו בתקופת cream, ואחרי זה בתקופת דרק והדומינוס, אין דמיון! באמצע שנות ה70 הוא גם נראה שונה לגמרי כיום הוא דומה למה שהוא היה בשנות ה70, אני לא מבין , אולי זה משהו דפוק בי

שורה עליונה מימין לשמאל:

גילמור, ג'ף בק, שלושה לא מזוהים. שורה תחתונה: ריצ'רד תומפסון, סטיב האו, האנק ב. מארווין (מה"צלליות"), אריק קלפטון, לא מזהה את האחרון. אני מנחשת שמדובר באיזה ארוע שאורגן ע"י חברה ליצור גיטרות, כי כל הנ"ל גיטריסטים מהוללים בתחומם. כ"כ, מדובר בארוע בריטי. אמצע שנות השמונים.

Perfect sense

New member
בשורה העליונה,

השני משמאל דומה למישהו מנירוונה, לא זוכר מי הוא או מה התפקיד שלו (לא נראה לי שזה הוא אני סתם מציין שהוא דומה לו).. ואולי התמונה היא של גיטריסטים שמנגנים על פנדר סטראט..כי יש את קלפטון, גילמור, וסטראט באמצע...

FuryUri

New member
אתה מדבר על הבאסיסט שלהם?

לא הכי דומה... אבל יש דמיון ממש מועט... שמו קריסט נובוסליק... אני שונא אותו... הורס את כל הלהקה... אין לו שמץ על איך לנגן על באס...בעע....סתם עושה באס משעמם. פשוט עושה את הבאס של האקורד שקורט עושה... בלעעעעעעעעעעעעע ובנוסף... הוא לא בדיוק חי בתקופה הזאת :> אז לא הגיוני שזה הוא... ואם זה איסוף של אוהבי פנדר סטראט גם לא כי הוא מנגן על באס... ואם זה אוסף של סתם גיטריסטים תותחים זה גם לא הוא כי הוא באסיסט והוא מנגן כמו מוגבל... אז זה לא הוא :>

FunkyMonk

New member
אני חושב שהוא התכוון

לנירוונה האמיתית, שכן הייתה בשנות השישים. ד"א, זה רק אני, או שיגלמור שמן שם?

wommer

New member
ה לא נראה כל כך

שנות השישים, עפ"י גילמו לפחות. הוא נראה יותר מבוגר. ראה: תמונות מפומפיי ושים לב להבדל. אמממ זה יותר גילמור של ה"חומה" בערך, נראה...חח לא יודע... אולי מפרסם ההודעה יגיד לנו ממתי התמונה?

FunkyMonk

New member
בכל מקרה, נירוונה המקורית

ניגנה בשנות השישים-שבעים-שמונים אאל"ט.

FuryUri

New member
נכון??? הוא פושט דובון שם...

הוא נראה כמו השומר שלנו בבית ספר רק עם כרס בירה טיפה יותר גדולה... יש לנו את השומר הכי מסטול בעולם!!! הוא כזה מצחיק!!!!!!! הוא תמיד צווח על החבר הג'ינג'י שלנו "ג'ינג'י!!!" בקול ממש ממש גבוה. או לפעמים אומר כזה בלונדיני!!!! הוא תמיד מתגלח בבית ספר... בפעם הראשונה ששאלתי אותו למה הוא אמר "נראה לך שיש לי זמן לעשות כאלה דברים מפגרים בבוקר? " :> הוא גם לפעמים הולך סומו עם התלמידים :> וגם פעם הוא הראה לנו תמונות של חברה שלו... איפה? בתערוכת מכוניות :> שאלנו אותו "לשם אתה לוקח את חברה שלך? לתערוכת מכוניות?" אז הוא אומר "נראה לך שאכפת לי? היא כבר לא חברה שלי" :> הוא גם יודע מיליון שפות... עברית,רוסית (שמו רוסלאן... אני מניח שאתם יכולים להסיק מזה...) ואתיופית (ברח לי השם של זה... סווהילית לא?) ועוד כל מיני... אבל אנגלית בקושי :> הוא גאון!!! (וזהו לסיפורי השומר!!!)

itaikuskus

New member
אתה משוגע

כריס מעולה, הוא היה מוסיף כל מיני וריאציות, וזה היה נשמע ממש במקום. הורס תלהקה? קצת מוזר להגיד את זה על להקה שקנתה את עולמה באיך שהם עושים משירים "פשוטים" להיטים. הוא כן חי בתקופה הזאת, אבל לא מספיק כדי להיות בתמונה, הוא גם לא דומה לאף אחד בתמונה, וההכפשות שלך אליון הן לא לעניין. אם אתה מחפש בס סטייל גרג לייק, פה זה לא המקום.

FuryUri

New member
ממש לא...

יש באס פשוט... אבל יש אותו... הוא פשוט מתחת לזה... שילך לנגן אקורדיון... הוא יותר טוב בזה למי שראה אותו באנפלאגד :> אני נגעתי בבאס בדיוק פעם אחת בחיים שלי ואני יודע לנגן כמו שהוא מנגן... אני לא מצפה שיהיה פלי או משהו. אבל מוגזם. זה באס של ילד בן 14 שלמד 10 שיעורים על באס.מס' השירים שהבאס לא היה הבאס של האקורדים שקורט עשה הוא מצומצם... וגם שם הבאס לא מתוחכם ולא כלום. זה כבר לא באס פשוט, זה באס עצוב. זה לא פשטות כמו הפשטות של קורט... זה פשטות מגעילה... אין שום תחכום, שום יופי, שום כלום.

itaikuskus

New member
אני לא אוהב את הגישה שלך

אתה בא להגיד שנגינה טובה זאת נגינה מתוחכמת. אתה ל-א מנגן בס כמו כריס, ומה שהוא עשה בנירוונה זה לא יותר ולא פחות ממה שהוא היה צריך לעשות. תנסה לשמוע בייסליינים בנוורמיינד יותר לעומק, זה פשוט ומעולה. לפעמים זה כל מה שצריך.

FuryUri

New member
אני לא באתי להגיד שנגינה טובה היא

נגינה מתוחכמת. תחכום היה פרט מתוך כלל שכל אחד מהם גורם לבאס להיות משהו ולא סתם באס משעמם. תחכום,התאמה טובה לשיר(לפעמים הפשטות שלו דווקא די מתאימה), יכולת הנגינה עצמה וכו'... לכריס אין כלום. הוא מנגן את ההכי פשוט שאפשר. אתה יכול להגיד שזה יפה ככה, אתה יכול להגיד שזה מה שנירוונה הייתה צריכה ועוד הרבה דברים אחרים אתה יכול להגיד. אני חושב שהוא מנגן מגעיל ואני מניח שיש עוד מספיק אנשים שחושבים ככה.

oribarak

New member
לא נראה לי שזה קשור

כי howe לא מנגן על סטראט הוא מנגן על רבע נפח

wish i was here

New member
נכון אבל

כמו הרבה גירטיסטים יכול להיות שהוא גם ניגן על סטראט לפעמים....קצת כסף מפנדר ואני בטוח שהוא בשמחה ישתתף באירוע השקה\מכירה\חגיגה מאיין זה.

למעלה