תמונה בבקשה תגידו לי שיש לכם תמונות של ירמי מניצנים או תמונות נדירות של המלך הזה!!!!
J jjjordan New member 17/8/04 #1 תמונה בבקשה תגידו לי שיש לכם תמונות של ירמי מניצנים או תמונות נדירות של המלך הזה!!!!
ש שלמונזה New member 17/8/04 #2 האמממ ../images/Emo168.gif תמונות של ירמי מניצנים עוד אין (יהיה שאנשים יעלו תמונות ויש אנשים שצילמו) לגבי תמונות אחרות של ירמי את מוזמנת לבדוק בגלריות הפורום שלנו. ואגב, ברוכה הבאה לפורום
האמממ ../images/Emo168.gif תמונות של ירמי מניצנים עוד אין (יהיה שאנשים יעלו תמונות ויש אנשים שצילמו) לגבי תמונות אחרות של ירמי את מוזמנת לבדוק בגלריות הפורום שלנו. ואגב, ברוכה הבאה לפורום
J jjjordan New member 21/8/04 #4 איזה מצלמה יש לך אולי אני אוכל לעזור לך... תתני לי את האייסייקו שלו ואני יעזור לך דרכו להוריד תתמונות או שאתן לך תוכנה מתאימה לזה ירדן
איזה מצלמה יש לך אולי אני אוכל לעזור לך... תתני לי את האייסייקו שלו ואני יעזור לך דרכו להוריד תתמונות או שאתן לך תוכנה מתאימה לזה ירדן
מ מכול הלב New member 21/8/04 #7 אממ... זו מצלמה דיגיטלית של כנון ויש לי התכונה שלה על המחשב והיא פשוט מסרבת לקבל את המצלמה עכשיו וזה מאור מרגיז כי יש לי מלא תמונות. אמילי
אממ... זו מצלמה דיגיטלית של כנון ויש לי התכונה שלה על המחשב והיא פשוט מסרבת לקבל את המצלמה עכשיו וזה מאור מרגיז כי יש לי מלא תמונות. אמילי
ש ש ח ר ו נ ת New member 21/8/04 #8 וואייי איזה תמונה!../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif תודה =)