תמונה
ב בובה יקרה New member 14/6/03 #2 יווווו זה מקסים!!!!!!!!!!! איפה נפגשתם? ולמה יש איזה עמוד שחוצה בינכם?! פגשת אותו ברחוב??
E Ez sLeeP New member 14/6/03 #3 התעניינותי כשל נועה.. |מקנא| ולעשות את החיים פשוטים, להלן התמונה, בלי ה-WORD..
א אחת שמתחמם לה המוח New member 14/6/03 #4 איזה יייוווווופפפפפייייייייייי תמונה יייייפפפפפפההההה לאלללללה גם שלך וגם של עברי'לה והממ...איפה נפגשתם?
איזה יייוווווופפפפפייייייייייי תמונה יייייפפפפפפההההה לאלללללה גם שלך וגם של עברי'לה והממ...איפה נפגשתם?
א אחת שמתחמם לה המוח New member 14/6/03 #5 והנה של חופית ../images/Emo9.gif את שלך, ספיר, לא שמתי לב ששלחת לאימייל אז כבר העלת אז..הנה של חופית חופית- איזה חמודההה עברי- מה אתה ממצמץ באמצע תמונההההה?
והנה של חופית ../images/Emo9.gif את שלך, ספיר, לא שמתי לב ששלחת לאימייל אז כבר העלת אז..הנה של חופית חופית- איזה חמודההה עברי- מה אתה ממצמץ באמצע תמונההההה?
א אחת שמתחמם לה המוח New member 14/6/03 #7 לא שידוע לי... פשוט ספיר שלחה לי שתי תמונות אחת שלה עם עברי ואחת היה כתוב חופית עם עברי אז חשבתי שזה שלך אופס חחחח
לא שידוע לי... פשוט ספיר שלחה לי שתי תמונות אחת שלה עם עברי ואחת היה כתוב חופית עם עברי אז חשבתי שזה שלך אופס חחחח
J jeackyh New member 14/6/03 #8 תגובה התמונה צולמה מיום הסטודנט בבר אילן וה"חומה" הזאת זה הברזלים ששמים לפני הבמה ראינו אותו ובקשנו להצטלם (אני וחברה שלי חופית, לא מהפורום). וזהו
תגובה התמונה צולמה מיום הסטודנט בבר אילן וה"חומה" הזאת זה הברזלים ששמים לפני הבמה ראינו אותו ובקשנו להצטלם (אני וחברה שלי חופית, לא מהפורום). וזהו