אבל נכנסתי בשם בעברית ולא קיבל אותי!!!!!!!!!
F Fitness For Life New member 17/12/02 #24 שוב מנסה להיתחמק../images/Emo35.gif תיכף תגידי שאת גם לא מעניינת ישראלים בחו"ל בפורום הזה את הרי יודעת שאת יכולה לכתוב אז למה התירוצים
שוב מנסה להיתחמק../images/Emo35.gif תיכף תגידי שאת גם לא מעניינת ישראלים בחו"ל בפורום הזה את הרי יודעת שאת יכולה לכתוב אז למה התירוצים
J judyr New member 17/12/02 #31 אררררררר תפוז מחק לי את התשובה ושוב אסביר.... פה אתם תקועים איתי...... לטוב ולרע.... שם... שם לפחות בהתחלה צריך להיות יותר עינייני לגבי אינפורמציה הנוגעת לישראלים בחו"ל... קפיש? פחחחח
אררררררר תפוז מחק לי את התשובה ושוב אסביר.... פה אתם תקועים איתי...... לטוב ולרע.... שם... שם לפחות בהתחלה צריך להיות יותר עינייני לגבי אינפורמציה הנוגעת לישראלים בחו"ל... קפיש? פחחחח
ס סנדייז New member 17/12/02 #26 לא מקבל../images/Emo93.gif. לכן הוא לא מקבל שם וסיסמא???????????.. דרורה
M maxima ושמנה@ New member 17/12/02 #29 נכון! זה מה שהוא כתב גם לי......דרורה...נראה לי כאן עושים עלינו אמבוש!! מקבלים רק את הצפונבונים
ס סנדייז New member 17/12/02 #30 לכן כבר......... המלצתי שתהיי כותבת.....שם נזכה בפרוטקציה מהכותבת הראשית ויהיה סוף לקיפוחחחחחחחחחח דרורה
לכן כבר......... המלצתי שתהיי כותבת.....שם נזכה בפרוטקציה מהכותבת הראשית ויהיה סוף לקיפוחחחחחחחחחח דרורה
M maxima ושמנה@ New member 18/12/02 #33 לא דניאל! לא נכנס לי..(פחחחחח)!! לסיסמה האתר לא נותן לי לרשום שם משתמש וסיסמה... מה הבעיה לדעתך?
D DJNYC New member 19/12/02 #34 תשלחי לי מסר עם שם המשתמש והאימייל שבחרת.. אוקי? האם את מקבלת הודעת שגיאה?