תמונה שמימית

Dan_Kap_

Active member
הראיה שלי כנראה נחלשת

אני רואה שדיים, כמגדלות....

אם כך כמו למונה הזקן

נעשה לך נוף מפשט. אינגליש, ממעמקי הבריכה : " תתפשטו תתפשטו גלו גלו גלו........................................."

תועייבה !

תזוז קצת הצידה ומייד אתה רואה את שס"ה גידיה ורמ"ח אבריה מבעד לחור המנעול.

Dan_Kap_

Active member
כן

אבל מי סופר
[ כן, כן, אני יודע - ש"י עגנון... ]

לא סופר.... משורר

אֲנִי יְשֵׁנָה, וְלִבִּי עֵר; קוֹל דּוֹדִי דוֹפֵק, פִּתְחִי-לִי אֲחֹתִי רַעְיָתִי יוֹנָתִי תַמָּתִי--שֶׁרֹּאשִׁי נִמְלָא-טָל, קְוֻצּוֹתַי רְסִיסֵי לָיְלָה. ג- פָּשַׁטְתִּי, אֶת-כֻּתָּנְתִּי--אֵיכָכָה, אֶלְבָּשֶׁנָּה; רָחַצְתִּי אֶת-רַגְלַי, אֵיכָכָה אֲטַנְּפֵם. ,ד דּוֹדִי, שָׁלַח יָדוֹ מִן-הַחֹר, וּמֵעַי, הָמוּ עָלָיו. ,ה קַמְתִּי אֲנִי, לִפְתֹּחַ לְדוֹדִי; וְיָדַי נָטְפוּ-מוֹר, וְאֶצְבְּעֹתַי מוֹר עֹבֵר, עַל, כַּפּוֹת הַמַּנְעוּל. ,ו פָּתַחְתִּי אֲנִי לְדוֹדִי, וְדוֹדִי חָמַק עָבָר; נַפְשִׁי, יָצְאָה בְדַבְּרוֹ--בִּקַּשְׁתִּיהוּ וְלֹא מְצָאתִיהוּ, קְרָאתִיו והוא ענה ... ת'פשטי אני כבר מגיע

Dan_Kap_

Active member
המור הזה

מאיפה הוא בדיוק בא? ומה עם האחים הזוממים: אָח֥וֹת לָ֨נוּ֙ קְטַנָּ֔ה וְשָׁדַ֖יִם אֵ֣ין לָ֑הּ מַֽה־נַּעֲשֶׂה֙ לַֽאֲחֹתֵ֔נוּ בַּיּ֖וֹם שֶׁיְּדֻבַּר־בָּֽהּ׃ אִם־חוֹמָ֣ה הִ֔יא נִבְנֶ֥ה עָלֶ֖יהָ טִ֣ירַת כָּ֑סֶף וְאִם־דֶּ֣לֶת הִ֔יא נָצ֥וּר עָלֶ֖יהָ ל֥וּחַ אָֽרֶז׃

Dan_Kap_

Active member
תארזי לי שני ליטר

אולי גם משהו קטן לאכול במקום... [ לגבי הציצים, היא דוקא טוענת ששדיה כמגדלות. מגדלות התאומים ]

למעלה