תמונה של....

תמונה של....

השחקן מגלם את פרופסור פליסטיק ואת גריפהוק.. עכשיו השאלה שלי היא: נכון שהוא דומה לאללה לשחקן ההוא מדומינו? ומהפרסומת:"כמה אני יכולה לספוג? מה אני ויוה?"

הוא דומה,

אבל ממש קצת! והוא לא משחק את קווירל! בטריילר השני רואים את קווירל וזה ממש לא הוא!

תגידי את דפוקה בשכל??

(ענבל לא פה אפשר לחגוג) בואנה את ממש מפגרת מי דיבר על קווירל זה בכלל השחקן שמגלם את פליסטיק אתך הגובלין ההוא.... כנראה שיש לך מום במוח או משהו...את הילדה הכי סתומה שראיתי... תקראי הודעות לפני שאת עונה...

מה אני יעשה אני מעוצבן מוות...

אבל לא בגללך......סיבות אישיות....פשוט היתי צריך לפרוק מתחים על מישהו..... סליחה אם נעלבת...

Nagini Potter

New member
אז לך תדפוק את הראש בקיר או משהו!

אל תוציא כעס על אנשים פה בפורום!! אני נעלבתי, ואני לא חושבת שאתה אפילו לא יודע מי אני ככה שלא יכולת לדבר עליי! חוצפה! טפוי! Nagini Potter "לעולם אין לדעת כמה אושר יכול לגרום מעשה פשוט של טוב-לב." -ברי אבל

*דופק את הקיר בראש*

מה אני יעשה הייתי מעוצבן מוות היום...אמא שלי היתה אמורה להכין לי כסף ליציאה...כמובן שהיא לא הכינה...והייתי חייב לפרוק מתחים... וכמו שאמרתי כבר... אני מצטער אם פגעתי במישהו..

LuNaTiC

New member
בלע.. כרגע ראיתי.. התבייש...

קורה לפעמים שאנשים מתבלבלים.. למשל היום.. נסענו והכל ובדיוק התכוונתי להגיד לאבא שלי שלא הבאתי את כל הכסף איתי.. ואז עברנו ליד שלט של חנות ספרים.. ויצא לי: לא הבאתי את כל הספרים שלי היום.. חחחחח נורא הצחיק אותי אז..

Nagini Potter

New member
ואם בבלבולים עסקינן....

פעם חברה שלי רצתה להגיד למישהי, ´מירב, אני רואה שאת מפסיקה לאהוב ביצפר´, ובטעות יצא לה ´מירב, אני רואה שאת מפסיקה לאהוב בורקס.´ סיפור אמיתי!!! זה יותר מצחיק כשאומרים את זה..... פחח..... Nagini Potter "בסופו של דבר, כולנו רק רוצים שיאהבו אותנו." -ג´יימי ילין, בת 14

LuNaTiC

New member
מזכיר לי!!

התכוונתי לכתוב למישהי באיי סי קיו הודעת: מזל טוב!!!!!!! ובאותו זמן דיברתי בטלפון אז יצא לי..: מזל טלפון!!!!!!!! שניה לפני ששלחתי שמתי לב ומחקתי.. חחחחח

נמרה

New member
מזכיר לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

פעם דיברתי אני וחברה שלי על שיגיה או משו ויצא לי במקום הנסיך נישק אותה "הנשיק ניסך אותה........." חחחחחחחחחח

coolit

New member
מה, זה לא הוא?..

חשבתי שזה הוא, אבל ראיתי את התמונה שלו באתר, ורק לפי השם שלו הנחתי שזה לא הוא.. זה ממש ה ו א, מה אתם מדברים!!

למעלה