תמונה של שרית.... מעולם האישה
M Music4Life New member 27/10/04 #5 ארתור, אתה מלך תודה רבההה !!!!! איזה יפהההההההההההההה פשוט משגעת!! אתה יכול בבקשה לסרוק את הכתבה עם שרית גם שנוכל לקרא? תודה מראש
ארתור, אתה מלך תודה רבההה !!!!! איזה יפהההההההההההההה פשוט משגעת!! אתה יכול בבקשה לסרוק את הכתבה עם שרית גם שנוכל לקרא? תודה מראש
ש שרית חדדLOVEיפעת New member 27/10/04 #6 יאווווווווו איזה מדהימהההההה!!!!!!! תודה ארתור, אני חייבת ללכת לקנות!!
ש ש ר ו נ ה 1 New member 27/10/04 #7 ווווואייייייייייייי איזה יפה! איזה מדהימה! פשוט מהממת!!!!!!!!!!!! תודה ארתור!
M Music4Life New member 27/10/04 #8 לאכול אותה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif
י י ע ל שרית חדד המלכה New member 28/10/04 #22 תודה איזה תמונות ... איזה מתוקהההה שריתושששששששש אוהבת אותךךך
M Music4Life New member 27/10/04 #10 או תודה ארתור!!!!!!!!!!! על זה אני מדברת. לא צריך לקנות כל עיתון שיוצא איתה, אפשר לסרוק ולקרא. זה יותר טוב. וכבר קניתי כמה עיתונים שלה... תודה רבה!!! אני מהת לקרא את כל הכתבה!
או תודה ארתור!!!!!!!!!!! על זה אני מדברת. לא צריך לקנות כל עיתון שיוצא איתה, אפשר לסרוק ולקרא. זה יותר טוב. וכבר קניתי כמה עיתונים שלה... תודה רבה!!! אני מהת לקרא את כל הכתבה!
M Music4Life New member 27/10/04 #12 אוקיי ארתור. אני מודה לך מאד ../images/Emo45.gif קראתי את החלק הראשון וזה מעניין לאללה!!!!! אלו דברים שאני עוד לא יודעת...
אוקיי ארתור. אני מודה לך מאד ../images/Emo45.gif קראתי את החלק הראשון וזה מעניין לאללה!!!!! אלו דברים שאני עוד לא יודעת...
M Music4Life New member 27/10/04 #14 ראיתי בגלריה שהעלתה את השער, כחלק של כתבה (בסוף נראה לי) ועוד קטע קטן. מה חסר?
M Music4Life New member 27/10/04 #16 הא הבנתי...טוב חבל...אבל אני מודה לך על המאמץ. אני לא מתכוונת לקנות את העיתון הזה, הוא ממש לא מעניין אבל ינסה להגיד אותו איכשהוא ארתור, אם אתה מצליח לסרוק תודיע לי ותודה!!
הא הבנתי...טוב חבל...אבל אני מודה לך על המאמץ. אני לא מתכוונת לקנות את העיתון הזה, הוא ממש לא מעניין אבל ינסה להגיד אותו איכשהוא ארתור, אם אתה מצליח לסרוק תודיע לי ותודה!!
נ ניקול NiCoL New member 27/10/04 #17 יו איך בא לי לקנות עיתון.. אבל הוא עולה 25 וזה יקררררר פעם קניתי עיתונים מחו"ל בארץ והם אפילו עלו לי 20 שקל! טוב זה היה צהובון זול בשם פופקורן חחחחח
יו איך בא לי לקנות עיתון.. אבל הוא עולה 25 וזה יקררררר פעם קניתי עיתונים מחו"ל בארץ והם אפילו עלו לי 20 שקל! טוב זה היה צהובון זול בשם פופקורן חחחחח
M mor mor2 New member 28/10/04 #19 או מי גד!! היא כזאת מהממתתתת אלוהים היא פשוט מדהימהההה איזה מושלמתת כפרה עלייהה תנקיווווו
ש שי shay love sarit New member 28/10/04 #18 אלוהים איזה יפה שאני ימות,שרית ה.. איזה כוסית אלוהיםםםםםםםםםם היא משגעתתתתתתתתתתת ב"ה מחר ניקנה כמה שיעלה יעלה ...
אלוהים איזה יפה שאני ימות,שרית ה.. איזה כוסית אלוהיםםםםםםםםםם היא משגעתתתתתתתתתתת ב"ה מחר ניקנה כמה שיעלה יעלה ...