תמונה של פלפלת תמונה עדכנית של פלפלת
פ פלפלת של הצאט1 New member 9/9/05 #2 יאווו ... M אני יועת שזה אתה ... כי רק לך יש תתמונות האלו ... תודה רבה
כ כחול לבן היחיד New member 9/9/05 #3 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה כל פעם שאני רואה תמונות שלך אני נדהם עד כמה האף שלך מכוער... והתמונה הזאת והשנייה מראים כמה את באמת כונפה ולא "יפה" כמו שחושבים בקיצור כמו שאת אומרת לכי דחפי אצבע כי לא הייתי נוגע בך עם קרן לייזר יא מכוערת עם אף של פיל
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה כל פעם שאני רואה תמונות שלך אני נדהם עד כמה האף שלך מכוער... והתמונה הזאת והשנייה מראים כמה את באמת כונפה ולא "יפה" כמו שחושבים בקיצור כמו שאת אומרת לכי דחפי אצבע כי לא הייתי נוגע בך עם קרן לייזר יא מכוערת עם אף של פיל
ז זה ממכר New member 9/9/05 #6 דבר ראשון... לפיל אין אף וזה חדק דבר שני היית מת לזיין אותה מה כולך פקה פקה אתה רואה אותה נעמד לך דום כמו חייל
דבר ראשון... לפיל אין אף וזה חדק דבר שני היית מת לזיין אותה מה כולך פקה פקה אתה רואה אותה נעמד לך דום כמו חייל
ק קלידן מחפש זמרת New member 9/9/05 #4 דוקא זה לא הוא יש לי עוד כמה, אם את רוצה להשכר בתקופות יפות יותר. בכל מקרה, עדיין וכמו תמיד, זוכר אותך לטובה...
דוקא זה לא הוא יש לי עוד כמה, אם את רוצה להשכר בתקופות יפות יותר. בכל מקרה, עדיין וכמו תמיד, זוכר אותך לטובה...
פ פלפלת של הצאט1 New member 9/9/05 #5 דחוף אצבע ../images/Emo6.gif צוחקת עלייך נשיקותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת