תמונה של מאלדר

muldercrushed

New member
מה שנכון נכון!!!

תמיד אמרתי את זה אם את רוצה יש לי עוד מלא תמונות שלו.. אני אשלח לך..

aerynsun

New member
לא מותק. יש לי מללללללללללאאאאאאא

ימבה. דיסקים על דיסקים. אני מותיקי תיקים

1Shir

New member
דווקא כאן הוא לא במיטבו...

ומה שיש לי להגיד על הנושא הזה, זה שמבחינתי הפנימיות שלו כל כך מדהימה ומקסימה ויפה, כך שאני לא רואה את החיצוניות שלו לכשעצמה כמושכת. כשאני מסתכלת עליו אני רואה בעיניים שלו את האופי שלו, רואה בשפת הגוף שלו את כל התכונות שלו, ולא מסוגלת לחשוב ממש על איך שהוא נראה.

eve6

New member
אקזקטלי!!

*הצהירה בהתלהבות יתר*
וברצינות, אני חושבת שמאלדר הוא מקסים כשלם, על כל חלקיו החיצוניים ואישיותו הפנימית - כולל פגמים וכו'. דיויד לעומת זאת הוא חידה בעיניי. לפעמים הוא מעצבן אותי עם היהירות שלו ומצד שני זה ממש לא מזיז לי. אני תמיד הייתי יותר ג'יליאניסטית מאשר דיוידיסטית (כמו גם יותר סקאליסטית מאשר מאלדריסטית).

1Shir

New member
../images/Emo13.gif

א. לגבי היהירות, גם מאלדר יהיר, אז בעיני הוא בסדר גמור :) ב. תסבירי בבקשה את המשפט האחרון!!!! (תסבירי/תפרטי/תנמקי וכו'
)

eve6

New member
אבל

אצל מאלר היהירות היא מסוג אחר. קשה לי קצת להסביר בשעת לילה מאוחרת שכזאת... לגבי המשפט האחרון - איזה חלק לא היה ברור? הג'יליאניזם או הסקאליניזם?

1Shir

New member
אני מבינה שאת עייפה אז...

את לא חייבת להסביר הכל עכשיו. בעיקרון שניהם לא מספיק ברורים, אבל השני הוא בעיקר זה שמעניין אותי. כאילו, מאיפה בא הביטוי הזה ומה הוא מייצג?

Gilliana

New member
ואני סקאליסטית... ../images/Emo9.gif

ואם קודם לא הבנת, אז עכשיו את כבר בטח מבינה

1Shir

New member
אני בערך הבנתי גם קודם

אבל אני רוצה לדבר על זה עוד..

1Shir

New member
זה אומר עם איזו דמות

יותר מזדהים? יותר אוהבים? גם וגם כי מה ההבדל בעצם?

יש ואין הבדל..

את יכולה "לאהוב" את מאלדר אך לא בהכרח להזהות או להיות דומה לו. (ראי ערך סקאלי) .. אבל בגדול זה גם וגם. אם את מאלדריסטית אז את פשוט מאלדריסטית בנשמה ואותו דבר לגבי סקאליסטית.. ועכשיו פתאום הבנתי שמאלדריסטית נשמע יותר טוב כשהוגים את זה מאשר סקאליסטית נשמע....

Gilliana

New member
תנסי להכניס פ' ו-ט'...

אחרי ה-ק', ותביני למה זה נשמע הרבה פחות טוב
ומאלדריסטית מצלצל יותר כמו... ברדקיסטית?

Gilliana

New member
קחי את המילה "סקאליסטית"

תוסיפי אחרי ה-ק' "פט" ותקבלי... סקפטאליסטית!

muldercrushed

New member
ווטאבר

אני מתה עליו מכל הכיוונים ואני חולה על התמונה הזו!!!!!!!! כל מי שלא אוהב אותה שיפנה אלי ואני אספק תמונות אחרות..

למעלה