סליחה הנערה שמשמאל עם הקליפס, היא פזית!
י ילי3 New member 15/8/03 #1 תמונה של חמסה הי. אני לא מעריצה של חמסה אבל ראיתי תמונה חדשה שלהם מהשבוע באתר eonline לא הצלחתי לצרף אותה הנה - אני בטוחה שאתם תצליחו. חוץ מזה- יש לכם אחלה פורום!
תמונה של חמסה הי. אני לא מעריצה של חמסה אבל ראיתי תמונה חדשה שלהם מהשבוע באתר eonline לא הצלחתי לצרף אותה הנה - אני בטוחה שאתם תצליחו. חוץ מזה- יש לכם אחלה פורום!
מ מעינית New member 15/8/03 #11 אני רואה,../images/Emo51.gif חן../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif
L Love benja New member 15/8/03 #12 אלוהים ישמור.... איך היא מצליחה להחליף תסרוקות במהירות שכזאת?? חחח ואין לה קליפס בכלל! יפה לה גם ככה!!!
אלוהים ישמור.... איך היא מצליחה להחליף תסרוקות במהירות שכזאת?? חחח ואין לה קליפס בכלל! יפה לה גם ככה!!!
L Love benja New member 15/8/03 #13 לדעתי.. פשוט היא הורידה את הצמות .. השזירה ותסתכלו רגע על אתי, אני לא רוצה שיהיו לי פאדיחות אבל היא לא נראית לכם בהיריון?
לדעתי.. פשוט היא הורידה את הצמות .. השזירה ותסתכלו רגע על אתי, אני לא רוצה שיהיו לי פאדיחות אבל היא לא נראית לכם בהיריון?
G GlitterKitten New member 15/8/03 #15 לא הבנתי... מה זה "נראת בהריון"? אפילו לא ראוים את הגוף שלה לא נראהל י שירשו לה (זה נשמע מוזר אבל בכל מקרה) להכנס להריון כרגע... השעון מתקתק *תיק* *תיק* *תיק* חחחחחחחחח סתםםםםםםםםםם
לא הבנתי... מה זה "נראת בהריון"? אפילו לא ראוים את הגוף שלה לא נראהל י שירשו לה (זה נשמע מוזר אבל בכל מקרה) להכנס להריון כרגע... השעון מתקתק *תיק* *תיק* *תיק* חחחחחחחחח סתםםםםםםםםםם
י ילדה סוכר 3 New member 15/8/03 #14 מה, היא לא עם קליפס?../images/Emo60.gif אני מתכוונת לפזית! יש לה קליפס, או שזאת תספורת של קליפס?
G GlitterKitten New member 15/8/03 #16 על איזה קליפס את מדברת?!!!?!!?! חחח אין שום קליפס!!!!!!!! יש תסרוקת מטורפתתתתתתתת!!!! ואני מתה לראות איך זה עליה במציאות בהופעה בחולון!!!!!!!!! תראו גם לניקי מווסטלייף יש תסרוקת כזאת!!!
על איזה קליפס את מדברת?!!!?!!?! חחח אין שום קליפס!!!!!!!! יש תסרוקת מטורפתתתתתתתת!!!! ואני מתה לראות איך זה עליה במציאות בהופעה בחולון!!!!!!!!! תראו גם לניקי מווסטלייף יש תסרוקת כזאת!!!
G GlitterKitten New member 15/8/03 #3 הנה אני אשים!!!!!!!!! אנשיםםםםםםםםםםםם שימו לב לתסרוקת החדשה של פזיתתתתתתתת
י ילדה סוכר 3 New member 15/8/03 #5 אווו איזה סקוּפה!../images/Emo60.gif אני חושבת שזה רק קליפס, או שהיא הורידה את השזירה? , מוזר! ובתמונה עם שבי ואתי, רואים באמת שהם שמחים ביחד! ואני שמחה בשבילהם!
אווו איזה סקוּפה!../images/Emo60.gif אני חושבת שזה רק קליפס, או שהיא הורידה את השזירה? , מוזר! ובתמונה עם שבי ואתי, רואים באמת שהם שמחים ביחד! ואני שמחה בשבילהם!
G GlitterKitten New member 15/8/03 #6 נו ברור שהיא הורידה אותה ואייי דווקא אהבתי את השזירהה!!! טוב גם התסרוקת החדשה יפה לה! הכל יפה לההההההה
נו ברור שהיא הורידה אותה ואייי דווקא אהבתי את השזירהה!!! טוב גם התסרוקת החדשה יפה לה! הכל יפה לההההההה
מ מעינית New member 15/8/03 #7 איפו../images/Emo35.gif,תקיף בעיגול אדום../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif
L Love benja New member 16/8/03 #19 אכן כן זו התספורת שלה, בלי קליפס בכלל.. הלווי שלי היה שיער כזה לעשות את התספורת הזו שאני אוהבת..