תמונה שלי ...

maya ba

New member
תמונה שלי ...

שמתי תמונה שלי... אם תרצו של הגוף... אני אשים.

maya ba

New member
תמונה של הגוף.

רציתם? שמתי. [= ואין לי עם כל הבגד ים.... כאילו רק של הגוף... אני לא "חולת מצלמה"....

maya ba

New member
והנה הגוף כשאני שוכבת על הגב

הוא שונה כשאני במצבים שונים...

maya ba

New member
לא תודה...[=

אני ספורטאית. ואני לא מתכוונת להרזות. אני מאושרת ככה. אני אוהבת את הגוף שלי ולא מתכוונת לשנות אותו.

just dandi

New member
אפשר שאלה?

אנלא תוקפת או משהו, אבל חשבתי שהעלת תמונה כדי שנבקר אותה [ביקורת בונה כמובן] אבל אם את מאושרת עם הגוף שלך,ולא חושבת שיש מה לשנות בו,למה שאלת לדעתנו? ואני אישית חושבת שהגוף שלך יהיה יפה יותר אם תרזי

maya ba

New member
חחחחח.......[=

לא אני סתם אוהבת לשמוע ביקורות... וכן קיבלתי את הביקורת שלך והפנמתי. אולי זה מה שאני באמת אעשה... (ברגע שיהיה לי כוח...חחח) שמעי אני עדיין מתבגרת.... לכי תדעי מה יעבור לי בראש..... אני אפילו לא יודעת. [=

B a Z u K a

New member
באמת......

אני לא מבינה למה כולם מעלים תמונות שאנחנו אמורים להביע דעה עליהם כשחצי מהפנים שלהם מכוסות...

maya ba

New member
מצטערת אבל....

אני כל הזמן עם משקפי שמש בכל מקום בכל שעה. מפני שצבע העיניים שלי נהפך להיות צהוב... וכולם עושים לי יוואווו יש לך עיניים צהובות ווואאאאאאאאאאיייייייי וזה לא נעים לי.... באמת מצטערת.

Melvina

New member
דעתי

לא שמים תמונה במשקפיים ומבקשים ביקורת על המראה שלך. בנוגע לגוף- יש לך שומנים להוריד אם את רוצה לדגמן, קצת מפליא אותי שאת ספורטאית. כמה זמן את עוסקת ובמה?

maya ba

New member
אמממ.........

הם בהחלט לא לועגים. מחמיאים... אבל הם באים לי: ווווווואאאאאאאיייייייייייייייייייי מאיההההה עיניים צהובווווות!!! איזה יופיייייייי ואז לא עוזבים אותי ואומרים לכולם לראות. וזה מעצבן... אני צנועה....אני אוהבת שקט....לא אוהבת שנדבקים וכל זה... ואני משחקת כדורעף כבר 6 שנים בערך... (ואני רק בת 15 וחצי..)

למעלה