תמונה שלי!

braker

New member
מה בדיוק אתה עושה?

קיקפליפ אינדי? לא נראה לי כי תפסת אותו הפוך. סאלפליפ? לא חושב... סתם קפיצה מהמקום? יכול להיות... תכתוב מה זה

Raz muska

New member
לי זה נראה כמו.....

יותר נכון אני בטוח שהוא מצא את התמונה הזאת באיזה אתר אינטרנט נידח,ורשם לכם שזה הוא,מה אתם מאמינים לכל דבר שרושמים בפורום??!!??!!??!

berra

New member
בניצנים.

אם מישהו לא מאמין זה בבית של חבר שלי בניצנים...

berra

New member
משהו כמו....

קפצתי בקיקפליפ ואז באויר הוא ברח לי אז תפסתי אותו... דרך אגב נחתתי. mapel שולטים

Chomp on this

New member
כן אני בטוח....

מה? בסך הכל התפקשש לו הקיקפליפ אז הוא החליט לתפוס אותו רק הבעיה שהוא תפס אותו הפוך (כל זה כשהוא עדיין באויר כן?) אז הוא סובב את הסקט עוד חצי סיבוב עם היד וגם נחת. אהה ועוד דבר שולי, זה היה גם במדרגות. סיפורים תספר למישהו אחר טוב....?

the mutt

New member
וואי...

הסיפור שלו נשמע מאוד מציאותי... תמיד זה קורה לי...אני מעל שש מדרגות ואז בורח לי האולי או משהו אז אני נשען קדימה בצורה של סופרמן...תופס את הסקט...מחזיר אותו לצורה שלו....ואז מכניס אותו מתחת לרגליים...ועוד יש לי זמן לקפה... אתם יודעים...ככה...מאלתרים משהו באוויר אני מאמין לך אחי!

Raz muska

New member
כן גם לי זה קרה

עשיתי אוסי מעל 7 מדרגות ואז תפסתי אותו בטייל גרב והספקתי באוויר לאכול חתיכה קטנה מהסנדו´יץ,רק שזה היה בחלום ושלך היה במציאות! אתה יודע מה אני מאמין לך!חחחחח יחתיכת חרא לך תעבוד על ילדים מפגרים לא עלינו!

למעלה