תמונה שליייי

METEORA GIRL

New member
ועוד אחת...

הפינה המזוייפת שליייי שחברה שלי הדפיסה לי תמונות ואני הדבקתי על הקיר פחחחח אני מעריצה ז=ב=ל הנה פירוט קצר..חחח: למעלה מימין זה כל חברי הלהקה במצוייר... איזה חיה נכון?! למעלה בצד שמאל ROCK שאני ציירתי יצא טיפה מחריד.... מתחת לזה LINKIN PARK רגילללל באמצע פוסטר מראש1 חחח ישן משו תחת ואזזזז מתחת תמונות קטנות שלהם (דההה) ואז למטה מימין תמונה של המושלם שלי :]] עשיתי אותכם עיוורים!!! סתכלו לבדדדד >>>> ולילה טובבבב לכולם...

../images/Emo122.gifומה אני אגיד??

1-אין לי כלום על הקיר לא לינקין ולא בטיח!!! לפחות יש לך משהו...... 2-את מאוד יפה!!!

חח חמודית!!

ולי אין כלום של לינקין על הקיר.. העפתי אותו לטובת פוסטר קדוש אחר [מרילין-מנסון-מכנס-מרובע]

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gifיפההה../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ואם את מעריצה זבל מה אני...??

יש לי הקיר...

אז ככה... יש לי כמה דברים של לינקין על הקיר... 1- עשיתי גרפיטים של - nobodys listening one step closer a place for my head lying from you ו- somewhere i bilong אני לא יודעת איך רושמים בילונג חפיף סאמוואר יצא לי מעפן... ויש לי 2 פוסטרים שלהם... הראשון זה מתקופת הייבריד והשני אין לי מושג מאיזה תקופה... ויש לי עוד פוסטר של היהודים... זה מה שיש לי בחדר... אהה ויש לי תמונה של אביב גפן במראה...

למעלה